Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
20/02/2012 11:46
Quatre gols de Messi
El Barcelona dóna una lliçó de futbol al València
BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS) El FC Barcelona es va imposar al València (5-1) al partit de la 24 jornada de la Lliga BBVA, disputat aquest diumenge al Camp Nou. Amb aquest resultat queda segon, a deu punts del Reial Madrid, i invicte al seu estadi. Els de Guardiola van ser molt superiors al València a cada moment, però van haver d'afrontar un gol als nou minuts de partit. Els valencians no havien aparegut encara a la trobada, però es van trobar amb un gol després d'una centrada de Feghouli des de la banda dreta que va arribar a Piatti, qui aprofitava la parsimònia dels culers, i una sortida dolenta de Valdés, per fer el 0-1. Se sentien xiulets tímids al Camp Nou, però el Barcelona aviat els va silenciar amb el seu joc. Els blaugrana es trobaven molt còmodes i s'acostaven amb molt perill a la porteria. Iniesta i Messi tornaven boja la saga 'ché' i aviat l'argentí establiria l'empat després d'una errada de Rami en fer un rebuig, que va caure al '10' i va definir amb mestria davant de Diego Alves. Es va fer justícia. El Barcelona donava una lliçó de futbol al València i l'afició era còmplice, substituint els xiulets del principi per càntics de suport a Leo Messi. L'argentí ho agrairia fent el 2-1 al minut 28, en rematar una centrada d'Iniesta des de la banda esquerra. Els de Guardiola seguien amb l'accelerador i buscaven el tercer gol. Un Iniesta en estat de glòria ficava la pilota al cor de l'àrea per a Fàbregas, qui l'enviava al travesser amb un remat acrobàtic, en arribar al descans. INIESTA TORNA EN GRAN ESTAT DE FORMA A la segona meitat, el València seguia completament perdut sobre la gespa, mentre que els culers continuaven donant una lliçó, liderats per un gran Iniesta, que jugava el seu primer partit a la Lliga com a titular després de la lesió. El Barcelona buscava el tercer gol de totes les maneres possibles, però Diego Alves semblava negar-se sota la porteria i responia amb grans parades. Els culers perdonaven massa i el València podia empatar en qualsevol jugada aïllada, com la que va tenir Feghouli al minut 66, però Valdés va aconseguir desbaratar-la. Era qüestió de temps que els de Guardiola sentenciessin el partit i el tercer gol va acabar arribant. Messi va aprofitar un rebuig de Diego Alves a un tret de Tello per fer el 3-1. A partir d'aquell moment, el València es va rendir i el Barcelona es va sentir encara més còmode. Messi trobava més espais perquè la defensa valenciana no era tan fèrria com als primers minuts i, així, va tornar a canviar el marcador amb una vaselina, amb la qual batia Alves per fer el 4-1. Encara quedava temps per més, així que Xavi va poder tancar la golejada culer amb una pilota picada davant de la sortida de Alves. FITXA TÈCNICA --RESULTAT: FC BARCELONA, 5 - VALÈNCIA, 1 (2-1, al descans). --ALINEACIONS: FC BARCELONA: Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Abidal; Iniesta (Xavi, min.86), Busquets, Fàbregas (Thiago, min.77); Alexis, Messi y Pedro (Tello, min.68). VALÈNCIA: Diego Alves; Miguel (Ricardo Costa, min.25), Rami, Víctor Ruiz, Mathieu; Albelda, Tino Costa (Topal, min.83), Feghouli, Jonas, Piatti (Jordi Alba, min.66); Soldado. --GOLS: 0-1, min.9, Piatti. 1-1, min.22, Messi. 2-1, min.28, Messi. 3-1, min.76, Messi. 4-1, min.85, Messi. 5-1, min.91, Xavi. --ÀRBITRE: Turienzo Álvarez (C. Castellano-Leonés). Va amonestar Albelda (min.4), Tino Costa (min.34), Soldado (min.65), del València. --ESTADI: Camp Nou. 74.240 espectadors.
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat