Dimecres, 22 de febrer de 2012 | 13:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

Chávez diu que hi ha "probabilitats altes" que la lesió sigui maligna

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'operarará d'una lesió a la mateixa zona on li van extirpar un tumor
Chávez diu que hi ha "probabilitats altes" que la lesió sigui maligna
22/02/2012 09:51
Hugo Chávez
EuropaPress.- El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha indicat que hi ha "probabilitats altes" que la lesió de dos centímetres que els metges li han detectat en el mateix lloc on estava el tumor que li va ser extirpat el passat mes de juny sigui maligna.
"A hores d'ara no estem segurs que aquesta nova lesió sigui maligna, no obstant això, hi ha probabilitats altes que ho sigui perquè està en el mateix lloc", ha dit Chávez en una intervenció telefònica a Veneçolana de Televisió (VTV).

Així, ha explicat que si els metges determinen que és cancerígena, "caldrà entrar segurament en una altra fase de quimioteràpia". "Això em frenaria, per descomptat", ha admès en al·lusió a la campanya per a les eleccions presidencials del proper 7 d'octubre.

No obstant això, ha apuntat que "els metges estan optimistes" i que les seves condicions de salut són "molt millors" que les de l'altra vegada, "quan venia amb dolor i algunes alteracions" com a conseqüència del tumor que tenia en l'engonal.

A més, ha confirmat que l'operació a la qual ha de sotmetre's per extirpar aquesta lesió es realitzarà a l'Havana durant els "propers dies". "No crec que passi del cap de setmana", ha precisat, al mateix temps que ha refusat que es tracti d'una intervenció d'urgència.

"Anirem a l'Havana, però no com comencen a córrer per allí, que si surto aquesta nit, que si em porten aquesta nit, que si estic en l'última. No, no, no. Anem sense carreres i en el seu degut moment", ha asseverat.

Chávez ha explicat que s'opera a l'Havana perquè els metges cubans "coneixen la vella ferida", és a dir, el tumor que li va ser extirpat al juny. "Anirem allí perquè tot està llest, són els mateixos metges i el mateix equipament. Tot serà millor", ha argumentat.

D'altra banda, Chávez ha criticat a les "ments malaltes de l'oposició" que s'alegren de la seva malaltia. "No són tots, però estic segur que l'alta dirigencia facista ho està celebrant. A poc a poc se'ls va desbiduixant la màscara", ha assenyalat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1