Dimecres, 22 de febrer de 2012 | 13:00
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Coses que no poden fer els sindicalistes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
José Rodríguez
Coses que no poden fer els sindicalistes
José Rodríguez
21/02/2012 12:08
La Razón es va despenjar amb una portada en la qual un parell de delegats sindicals de CCOO estaven prenent unes canyes després de la manifestació del 19 de Febrer contra la Reforma Laboral.

Pel que sembla a la caverna li sembla malament que uns sindicalistes es prenguin unes canyes un diumenge a mig dia després d'una manifestació, suposo que la seva imatge mental era que haguessin de prendre aigua del càntir i que gastar-se un parell d'euros en unes canyes és un luxe que un sindicalista no hauria de permetre's.

Jo també vaig pecar, després de la manifestació em vaig anar a prendre una canya amb uns amics, també podria haver estat víctima del periodisme d'investigació de La Razón i aparèixer a la seva portada amb un adhesiu d'UGT i a les meves mans una cervesa fresca.

Pel que sembla, per a la caverna, els sindicalistes no poden anar-se de vacances, ni prendre unes canyes, han de vestir amb parracs i mai mostrar capacitat de racionalitat i presentar alternatives racionals, econòmicament viables i serioses al que digui “el patró”.

Com tota aquesta estratègia és ja un espantall, a una sèrie d'activistes a la xarxa, de forma espontània se'ls ha ocorregut la campanya #cosasquenopuedenhacerlossindicalistas a twitter. Una campanya que malgrat el llarguíssim “hashtag” està tenint bastant èxit i que intenta amb humor girar aquesta campanya d'assetjament personal i dirigit a la vida privada dels sindicalistes.

Enfront de l'estratègia mediàtica d'aniquilar els sindicalistes, l'humor, de vegades l'última arma que li queda a la intel·ligència, és una resposta brillant.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1