Dimecres, 22 de febrer de 2012 | 13:09
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

PEP, ¡EL BARÇA ET NECESSITA!

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Josep Pons
PEP, ¡EL BARÇA ET NECESSITA!
Josep Pons
21/02/2012
¡Sincerament! Per primera vegada em preocupa l'actitud de Pep, davant la seva renovació, les seves manifestacions quant a que no sabia si tenia forces anímiques per seguir convençut que podia continuar en un club tan exigent són preocupants, i més en el moment actual, en la recta final de les tres competicions, en dues de les quals té les màximes possibilitats.

La seva exposició es pot interpretar de diverses formes, una vegada confirmada la recuperació total de Tito Vilanova, la primera que se m'ocorre és el dubte que pugui tenir quant al rendiment o motivació dels seus homes clau, la qual cosa mai manifestarà en públic, pel molt que han donat i per la seva actitud exemplar, però que sens dubte pot generar un estat de dubte en ells, si no veuen el seu referent motivador convençut, tenim un problema.

Que consti que ningú qüestiona l'excel·lent professionalitat de cap component d'aquest equip, que és el millor de la història mundial, però la motivació en moltes ocasions no es controla amb la voluntat, és una qüestió psicològica molt complexa aliena als desitjos de la persona ja que pot ser subconscient.

Però del que no existeix el mínim dubte és que Pep en aquest moment és absolutament imprescindible perquè el Barça segueixi oferint el millor model futbolístic del món malgrat que es pugui escapar algun títol, ningú sent els colors més que ell, ningú coneix i interpreta la sàvia filosofia de valors del Club, ningú controla el món mediàtic com ell, ningú és tan respectat per tots els grups divergents que el Barça, com tots els Clubs, té, ningú té el seu talent per envoltar-se i liderar als millors, ningú és tan respectat pels seus jugadors, concretant: ¡És el millor! Fins al seu enemic Ibrahimovic reconeix que és el millor entrenador del món, i el va entrenar el seu amic Mourinho a l'Inter. ¡No! ¡Ara, No! Pep, el Barça et necessita.

És del tot imprescindible, una reunió amb la cúpula del Club i estudiar i definir un pla de transició esportiva sempre liderat per Guardiola, amb el seu staff de confiança, en el qual ell treballi a gust i el projecte no es desvirtuï.

No vull ni pensar el terrible que seria el seu allunyament del club. Perquè ell és conscient d'això i perquè tots l'hi demanem, vull creure que continuarà.

Sens dubte que el barcelonisme amb Pep acceptaria la realitat que sempre no es pot guanyar, sobretot quan els altres fan paranys.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1