Divendres, 24 de febrer de 2012 | 12:55
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern prepara acomiadaments a les empreses públiques

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Joana Ortega anuncia "algun ajust de personal"
El Govern prepara acomiadaments a les empreses públiques
23/02/2012 11:47
Joana Ortega parla amb Andreu Mas-Colell en el Parlament
Les retallades que el Govern de CiU porta aplicant des de la seva arribada a la Generalitat al novembre de 2010 encara no han acabat. Els propers afectats seran els treballadors d'empreses públiques, com l'ACA o l'Incasol, on Joana Ortega ha anunciat que es produiran acomiadaments.
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat que en el procés de reducció i reestructuració de les empreses públiques de la Generalitat pot haver-hi "algun ajust de personal".

En declaracions a Catalunya Informació recollides per Europa Press, ha assegurat que aquelles empreses que segueixin han de tenir una raó de ser i que la seva gestió "ha de ser més eficient que fer-ho des dels departaments".

"És possible que això comporti que hi hagi algun ajust de personal", ha assenyalat la vicepresidenta del Govern.

L'emissora assegura que fonts del Govern confirmen que les empreses que s'estan revisant estan vinculades a les conselleries de Territori i Sostenibilitat, de Salut i d'Economia i Coneixement, en l'àmbit d'Universitats; com l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) o l'Incasol.

Aquest ajust s'afegirà al que ja s'ha fet en una cinquantena d'empreses, que han desaparegut o han estat absorbides per alguna conselleria.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1