Divendres, 24 de febrer de 2012 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Les energètiques espanyoles s'uneixen en una fundació

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Gas Natural Fenosa participa a la Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental
Les energètiques espanyoles s'uneixen en una fundació
23/02/2012 13:17
Edifici de Gas Natural a Barcelona
Agències.- Un grup de vuit companyies relacionades amb l'energia, entre elles Gas Natural Fenosa, han constituït la Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Ambiental que neix com a "fòrum de discussió, anàlisi, investigació i assessorament" en aquest àmbit.
Les signatures que han constituït aquest fòrum són Gas Natural Fenosa, Endesa, la Fundació ACS, Enagás, CLH, la Fundació Repsol, Cepsa i FCC Energia.

La nova institució tindrà la seva seu social a Barcelona i el seu president serà el president d'Enagás, Antonio Llardén, segons consta en l'Ordre per la qual s'inscriu en el Registre de Fundacions que publica el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Amb aquesta fundació, les empreses busquen "constituir un centre de referència capdavantera en el debat energètic, configurat com un fòrum de discussió, centre d'anàlisi i investigació acadèmica i d'assessorament".

Així es proposa "aportar noves idees, millorar la informació, influir en la presa de decisions públiques i privades, tant en l'àmbit espanyol com en l'internacional, amb especial atenció a Llatinoamèrica".

Els vocals del patronat de la fundació són el president d'Endesa, Borja Prado, la Fundació ACS representada pel director general corporatiu del grup, Antonio García Ferrer; el president de CLH, José Luis López de Silanes, i la Fundació Repsol, representada pel president de la petroliera Antoni Brufau.

També seran vocals el president de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró, el copresident de Cepsa, Santiago Bergareche, i FCC Energia, representat pel president del grup, Baldomero Falcones. El patronat es completa amb un vocal no patró, ja que ocuparà Carlos Manubens Florensa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1