Salvador Cot | Actualitzat el 20/02/2012 a les 23:59h

El PP contra Òmnium

A Alícia Sànchez-Camacho li agraden les fotos, i molt, però ella i el seu partit estan aquí per fer política. I potser són els qui més en fan. Per això no han tardat gens en posar les cartes cap per amunt i han reclamat que, mentre s'hagi d'atendre un sol malalt dins d'un hospital o quedi un sol racó de la via pública per escombrar, a Òmnium Cultural se li han de tallar els recursos públics.

Al PP ja li sembla bé, per exemple, que la fundació FAES administri cada any més de cinc milions d'euros provinents, en la seva majoria, de les administracions públiques, tal i com ells mateixos expliquen. Així es paga, amb diners de tots els contribuents, una entitat que dedica la major part de la seva activitat a "analitzar els corrents que posen en perill o afebleixen el marc de convivència que es fonamenta en la Constitució". És a dir, la majoria dels diputats que s'asseuen al Parlament de Catalunya. I Òmnium Cultural, per descomptat.

A Òmnium es defensen sols. De fet, ja ho feien en temps de la dictadura de Franco i Fraga. Però és de justícia reconèixer que el PP té molt més criteri buscant enemics que CiU amics.

COMENTARIS

+2
-6
Cataluña fascismo y papanatismo
Anònim, 21/02/2012 a les 21:59
Fascismo por la imposición, multas y ultrajes a los símbolos de España y papanatismo por el matrix nacional que nos ha llevado a las embajadas y espanair.
+1
-4
A Anónimo 18:40
Anònim, 21/02/2012 a les 21:53
Pues muy bien, sentadas las bases de que no nos entendemos y ni falta que hace, entonces Cataluña DOS COMUNIDADES y punto. Para mi Cataluña es una región más de España desde 1492 y con vocación y sentimiento de unidad eterna, configurada como Comunidad Autónoma del art.151 de la Constitución y nacionalidad histórica sin contenido jurídico político, donde hay dos lengua propias el catalán y el castellano o español, y donde ambas lenguas son de aplicación preferente. A partir de aquí como si hacéis la vertical a dos manos, me importa un sumo bledo todo lo que hagáis, vuestra cultura, etc... En Cataluña se vive, se compra y se negocia muy bien en castellano o español. Para mi vuestro entorno es como un gran resort o parque temático. Y, por supuesto, cuando me convenga os trataré.
+3
-1
España, feixisme i bigotis
Anònim, 21/02/2012 a les 21:22
Aznar ve de Aznos? Un pais que va fer president a un feixista demencial, amb bigotis de Hitler i un Rajoy subvencionat pel bigotes fins al moll de l'os, demostra que españa es un pais demencial, de feixistes professionals, de mort de gana que nomes saben viure del cuento i la borratxera continua; jo quan vec la Rita Barbera, penso que la demencia es la sabiduria dels peperos!!! Arriba España, viva Juana la Loca!!
+2
-1
Anònim 18:40
Observador, 21/02/2012 a les 21:20
Quina és la "forma integradora y armoniosa con España"?

la folklòrica, la de "bailes y trajes" del NODO. Espanya no és armoniosa ni integradora pels catalàns (i no em refereixo als de les fronteres territorials), excepte si deixen de ser catalàns per a ser castellàns (i no m'estic referint a les Comunitats autònomes de la Mancha y León).

"predicar el odio contra todo lo español"

odio? només es fica on l'estat (el govern d'espanya i els media cabernàris) ens venen a buscar. Són ben lliures els espanyols de fer a les seves terres tot el que es puguin pagar amb els seus diners, i a ser tant espanyols com vulguin, però tenen zero dret a dir-nos als altres què hem de ser.

"¿Me va a negar que la línea de Omnium no es independentista y está a la que salta con todo lo español?"

Omnium defensa els interessos de la comunitat que parla català, dels que volen formar-ne part, i de rebot del territori. La seva ideologia és només la de moda entre la comunitat que defensa.
Com he dit abans és fica amb tot lo espanyol que al seu temps es fica amb lo català. No provoqueu i no hi haurá resposta, "cada oveja con su pareja", i tant amics.

"tenemos el problema de la imposición del catalán".

...tenim el problema de la imposició del castellà que algúns anomenen espanyol.


"no es cierto que el catalán se hable menos"

No gràcies a vosaltres...


"se le trate de exterminar e incluso se llegue al genocidio cultural. Por favor seamos rigurosos. Hablemos en plata déjense ya de cuentos."

Llegeix els articles del "Decreto de Nueva Planta", ¿en quin idioma únic era l'educació i la vida pública en temps de Primo de Ribera? i en temps de Franco? ...i llavors en parlem.


"Alicia es española y Muriel no lo siente. Así nos entendemos mejor"

Ningú ho posa en dubte, però pasats tants anys no ens entenem, ni ens entendrem. Ni de coña!!
+3
-1
Franco es viu, visca el feixisme, visca rajoy el Caudillo del 42% de votants infams que el van votar
Anònim, 21/02/2012 a les 20:59
Per que no subvencionen el retorn dels pobres emigrants espanyols, que el nefast i miserable Franco va enviar cap aqui, per que ell no els hi podia donar de menjar, amb lo que va robar la seva dona? per cert, el judici del terrorista Francisco Franco quan es farà? per cert, les victimes del criminal Franco a on han d'anar a cobrar? per cert els col.laboradors de la banda armada del Generalisimo quan seran jutjats? España, pais de feixistes!!!
+3
-0
Els subestimen... part II
Serenor, 21/02/2012 a les 20:36
Com vaig dir en el tercer comentari titulat "els subestimen", Omnium té la capacitat de sacsejar una gran part de l'electorat de Ciu. I no s'ha fet esperar la reacció del govern de Mas plantant cara a la Camacho i assegurant-los la subvenció.

Amb el pa no s'hi juga...
+7
-14
El PP no es enemigo de Omnium
Anònim, 21/02/2012 a les 18:40
En todo caso es enemigo de Odium Cultural, y este es el caso de la línea que sigue Muriel, que en vez de defender la lengua y la cultura catalana de una forma integradora y armoniosa con España, lo que hace pura y simplemente es tratar a los españoles como enemigos e invasores y predicar el odio contra todo lo español. Maticemos Sr. Cot. ¿Me va a negar que la línea de Omnium no es independentista y está a la que salta con todo lo español?. Por otra parte tenemos el problema de la imposición del catalán. Además, no es cierto que el catalán se hable menos, se le trate de exterminar e incluso se llegue al genocidio cultural. Por favor seamos rigurosos. Hablemos en plata, déjense ya de cuentos. Olvídense del catalán cuentista que en Cataluña dice A y en España dice B. Por favor sean rigurosos. Alicia es española y Muriel no lo siente. Así nos entenderemos mejor.
+4
-9
Pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 18:38
O sigui que Òmnium és l'equivalent català de la FAES?


Gràcies per confirmar les meves sospites.
+6
-2
No saps llegi o no entens el que llegeixes
Cartanya, 21/02/2012 a les 18:36
Pregunta: Ruc, el contesto que òmnium, fa el que fa la faes, o sigui que son associacions que vetllant per una identitat , però beix que ets una mica curtet, la del Cervantes era per que vosaltres amb una que tingui subvencions no en teniu prou i llavors com a mínim en teniu dos. Españolito una per tu estar estàs a la caserna?.
+1
-4
Pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 18:30
"LA TASCA QUE FAN, NO TOT SURT A LA LUM, ES FAR MOLTA FEINA A L'OMBRA"


Hmmm, interessant.

I com ho sap, vostè, si diu que no surt a la llum?
+3
-2
pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 18:23
SI VOLS SAPIGUER VAS A OMNIUM CULTURAL , HO PREGUNTES, T'ENTERES I T'HO EXPLICARAN LA TASCA QUE FAN, NO TOT SURT A LA LUM, ES FAR MOLTA FEINA A L'OMBRA
+4
-1
Tèbia periodista
Cartanya, 21/02/2012 a les 18:21
Al que sempre he trobat mol malament, es que un Polític, sigui del partit que sigui, no fa mai rodes de premsa com les fa el Guardiola, acceptant preguntes, però encara entenc menys, que en un programa de entrevistes( i el BON DIA CATALUNYA crec que o es), la periodista sigui tan curta de no rebatre una situació tan senzilla dient-li; i vostès per que no retallant subvencions a la FAES, i al Institut Cervantes, i així pogué pagar par del deute que tenen amb Catalunya?, no se si es que aTV3 es treballa amb poca llibertat o es per la falta d`ovaris de la presentadora.
+5
-3
NACIO ESPANYOLA NO EXISTEIX
Anònim, 21/02/2012 a les 18:16
Per una persona que viu a un pais i no se l'estima es molt dur, nosaltres el catalans no estimen al Estat. pro si la nostra terra Catalunya, una persona que no s'identifica amb la seva terra es una persona buida
El Estat espanyol es un conjunt de nacionalitats, la nació espanyola no existeix, com a molt la castellana, per els espanyols España es volguer la unitat de un conjunt de nacionalitats distintes, dominar les altres nacions, l'explicació está el seguidors del Madrid perque porten la bandera espanyola y no la castellana
+2
-7
Pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 18:16
El de les 18:08
Nyeeeeec! Resposta equivocada. L'equivalent català de l'Instituto Cervantes és l'Institut Ramon Llull, no Òmnium. Torni a intentar-ho, si us plau.


El de les 18:03
Bé, al menys ja tenim alguna cosa. Una explicació molt general i molt vaga, però ja és algo. Podria donar-nos algun detall concret sobre COM defensa Òmnium Catalunya, la seva llengua i la seva cultura?
+12
-1
PRegunta contestada!
Cartanya, 21/02/2012 a les 18:08
Pregunta: Les FAES, el periodista mateix ja diu el que fan, Òmnium, es postula per la protecció de la nostra cultura (que no se si es la teva) o sigui el mateix que fa el Instituto Cervantes, o sigui que vosaltres en teniu dos que arreplegant diners públics, amb una diferencia aquí o paguem nosaltres i allà també!!. Contestat?
+12
-1
PREGUNTA
Anònim, 21/02/2012 a les 18:03
OMNIUM CULTURAL SERVEIX PER DEFENSAR CATALUNYA, LA SEVA CULTURA LA SEVA LLENGUA DESDE LA SOCIETAT CIVIL, UNA PAIS QUE NO TÉ UN ESTAT PROPI NECESSITA ORGANITZACIONS PER NO ESTÁ OFEGADES PER CULTURES DOMINANTS COM LA CASTELLANA O L'ANGLESA
+2
-10
PRegunta
Anònim, 21/02/2012 a les 17:57
Entre tots els defensors aferrissats d'Òmnium m'han fregit a negatius, però ni un de sol ha estat capaç de dir-me per a què serveix l'associació. Vinga, ningú no s'anima? Tan difícil és?
+13
-2
LA demagogia habitual dels espanyols
Anònim, 21/02/2012 a les 17:10
Gastar un euro en la promocio de la llengua i cultura catalanes es quelcom terrible , en canvi gastar 10 milions d´euros en la seu a Moscou del Instituto Cervantes es una meravella
+6
-6
on és la diferència?
pepet grill, 21/02/2012 a les 16:41
Més que amics, cyu està destruint Catalunya.
I el pp, a la seva, com sempre, a destruir Catalunya...

On és la diferència?
+16
-2
Tenim raó
Internacional, 21/02/2012 a les 16:18
Crec que tots els pobles democràtics de moltíssims països estan a favor de la causa catalana, no ens falta raó,qualsevol jutja imparcial estaría al nostre favor, tenim la veritatper tots els fets històrics, som una nació colonitzada per una altre que no la respecta,l'ataca, li té odi i no parará fins fer-la desaparèixer. La salvació depend dels catalans.
+19
-1
FAES, HITLES I LA QUEMACHO-ARRIBA FRANCO
Anònim, 21/02/2012 a les 16:03
La FAES, Familia de Aznos Españoles Subdesarrollados, que es una camorra deL pp-Aznos Hispanicos es subvencionada, malgrat esser una colla de nazis-españols com tots el pperos-nazional-feixistes! QueMacho, Arriba españa, Arriba el Aznar y todos los Aznos españoles!
+19
-1
Per als despistats
Montserrat, 21/02/2012 a les 15:17
Tot català ha de saber que el PP només busca l'anorreament de la nació catalana. Ells ho tenen claríssim...i nosaltres només ens en podem ensortir amb la independencia...
+21
-1
...
Anònim, 21/02/2012 a les 14:59
Home, és clar que volen acabar amb Òmnium... és l'entitat que més nosa fa al PP (Llengua, Cultura, País); i a més ha estat l'entitat que ha convocat la manifestació més gran que ha vist mai Catalunya.
+25
-2
1714-2014
j. pavès, 21/02/2012 a les 13:48
Segons el BOE de 23/01/12 El PP d´Alicia a rebut com a subvenció 9.172.246,43 euros, i no han perdonat ni els 43 cms. No falten diners, sobren xoriços!
+5
-21
Pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 13:34
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+13
-4
Tontet de les 13,24
Jan, 21/02/2012 a les 13:31
Ja saps que existeix internet?
+3
-23
Pregunta
Anònim, 21/02/2012 a les 13:24
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+29
-2
Fundació de l'Asnar de los Burros, oi QueMacho?
Anònim, 21/02/2012 a les 13:14
La Quemacho Arriba Espànya no es aquella espanyola que subvenciona a la Fundació del Terrorista Francisco Franco, el criminal més gran de la historia de l'España putrefacta que tan bé representa la nazional-espanyolista Quemacho Arriba Franco?
+18
-6
no t'equivoquis vinyet!
Anònim, 21/02/2012 a les 12:37
SI critica Omnium per la seva tebior amb la llengua. Ara és un moment cruïlla: o faixa o caixa.
Ja no es pot anar fent la viu viu, ni per ser de CiU, ni per viure de CiU.
O estàs per l'Estat Propi i per la UNICA llengua vehicular: el català a l'escola, o estas a favor d'Espanya.
Ja veus que l'enemic (si us plau, no confonguis l'enemic) ho té molt clar!
+24
-2
Subvencions
Jan (Soci d'Ómnium), 21/02/2012 a les 12:01
En principi sóc contrari a qualsevol tipus de subvenció pública i crec que Ómnium, com qualsevol altra entitat, partits i sindicats només s'hauria de finançar amb les quotes dels socis, tanmateix, cal no oblidar que la subvenció pública més escandalosa que suportem i que cal tallar d'immediat és la de Catalunya a Espanya (20.000 M EUR). S'hi apunten Sra. Camatxo i acòlits?
+0
-20
DIS-HO, DIS-HO
Anònim, 21/02/2012 a les 11:36
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+30
-4
#PrimaveraValenciana
Anònim, 21/02/2012 a les 11:21
A València ja ha començat la revolució contra l'Espanya transfranquista del PPPSOE, i a Catalunya deu alçar-se contra el transfranquisme del CYUPPPSOE. Independència Països Catalans!!


http://primaveravalenciana.com/
+26
-2
òmnium
Anònim, 21/02/2012 a les 11:20
Això de dir que els socis d'òmnium són votans de CIU, és inexacte, a òmnium hi ha gent de tots colors politics, amb una afinitat comú. L'amor i el respecte per la cultura catalana.Jo sóc soci i votant de SI.
+41
-2
És un savi incomprès.
Capità Nemo., 21/02/2012 a les 10:35
L'A. Nònim té molta raó:ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.
+58
-4
El PP és un partit polític castellà que vol destruir la nació catalana.
A. Nònim, 21/02/2012 a les 10:10
El PP treballa al servei de la nació castellana.

Òmnium treballa al servei de la nació catalana.

La nació castellana vol destruir la nació catalana.

El PP vol destruir Òmnium.

GENOCIDI NACIONAL NO.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

NO ENS RENDIREM MAI.

"CATALONIA IS NOT CASTILE".

CATALÀ SEMPRE.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!
+25
-7
Omnium
Vinyet, 21/02/2012 a les 09:56
A Omnium l'ataca el PP per una banda i SI per l'altra, pels seus actes els coneixereu....
+34
-9
Ni un duro a Espanya
Anònim, 21/02/2012 a les 09:43
Ni un duro als espanyols mentre aquí hi hagi retallades i necessitat.
Ells s'ho gasten en la fundacions francisco franco, instituts cervantes que només promocionen una llengua d'espanya amb els diners de tots, autopistes gratuites per a uns, subvencions per tal que la gent gandula no hagi de treballar, i mentre nosaltres a pagar-lis tots els vicis i capricis.PROU !!
Feu-vos una pregunta,... creieu que ells ens ajudarien en alguna cosa?
+12
-50
I tú més
Anònim, 21/02/2012 a les 09:01
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+41
-18
eRepublik.
Català, 21/02/2012 a les 04:38
Espanya contra Catalunya...
PP contra Catalunya...
PSOE contra Catalunya...
Foment contra Catalunya...
Aena contra Barcelona...
PHN contra l'Ebre...
Cibeles contra Gaudí...
Espanyols contra catalans...
Constitució espanyola contra els drets dels catalans...
Mitjans de masses contra l'opinió pública dels catalans...
Estatut retallat en contra del vot de la majoria dels catalans...
Tribuanl Constitucional contra l'immersió, contra els drets dels catalanoparlants...
"El defensor del pueblo" contra els catalans...
Bauzà contra el català de les illes...
Zaplana i Camps contra Eliseu Climent i l'escola Valenciana...
Ave radial contra els interessos dels catalans...
Hub a Madrid contra els interessos de Barcelona...
Boicots espanyols contra productes catalans...
Incumpliments parcials dels presupostos a Catalunya contra els catalans...
Dèficit fiscal contra els ciutadans de Catalunya...
i així at eternum....

LA UNICA SOLUCIÓ ÉS LA INDEPENDÈNCIA, i com més aviat millor!

Per cert:

Entreu al millor simulador polític,militar i econòmic d'internet.
Necessitem mes catalans per lluitar contra Espanya!
Ajudeu-nos a aconseguir que ens reconeguin en el joc d'internet eRepublik

Per entrar al joc cliqueu l'enllaç:


http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Us hi esperem!
+36
-16
Els subestimen...
Serenor, 21/02/2012 a les 04:09
Omnium té molts afiliats i pot moure molta gent. No exagero si dic que té més poder que Ciu ja que la major part dels socis i simpatitzans d'Omnium són els seus votants. Ni cal dir que Omnium generalment no s'ha separat mai massa del discurs de Ciu precisament per aquest mateix motiu...però el temps están cambiant, com diría la cançó. Si els toquen la pera mourán fitxa.
+28
-13
Alicietada de curta durada
AndreuSerra, 21/02/2012 a les 02:26
Enhorabona, Sr. Cot, pel seu article. No solament la FAES, el gall del galliner i de les gavines, hi ha altres 10/12 fundacions que reben subvencions per a finançar el PP, cosa molt mes discutible que facilitar alguna subvenció a una potent associació privada que es finança en mes de dos terços per mitjans propis privats.

Crec que es una Alicietada més, fruit més de la seva incontenible verborrea - amb esparadraps i alguna visita a metges especialitzats es cura-, tant aviat sent flashos, olora periodistes i es posa amb el perfil que ella creu que l'afavoreix.

Recordeu, no fa gaires mesos, com l'Alicieta parlava i parlava sobre la inmersió linguïstica, i que la canviarien, i pataplim,pataplam, a sortir pels diaris fins que alguns , amb autoritas, li van dir: "calla d'una vegada sobre això i no t'hi enmerdis. Si vols un cop al semestre en fas una discreta referència i res mes. Ho has entés?" I la senyoreta Alicia, bona alumna obedient dels seus kapos i kapes va callar.

Doncs amb aixo paassarà el mateix, abans de Setmana Sannta 2012. Al temps.

O potser abans, perquè com la verborrea Alicia dugui a informacions i a necessitats de justificacions públiques dels fons publics de la FAES i de les altres fundacions del/pro el PP, a l'igual quan vagi a seure al despatx que diu tindrà a Gènova, li posin uns esparadraps de llarga durada, amb gavina, a la boca i li diguin: si vols, digues que te'n vas a fer un altre lifting facial sense cirurgia, a Santo Domingo, i quan passi l'estiu, tornes i et treurem els esparadraps.

Les i els bocamolls duren poc...si no canvien....a la política de tot arreu, inclosa Catalunya.

+58
-22
Català a l'atac per l'estat propi!
Pirineus, 21/02/2012 a les 00:20
Prou de "subvencions" a Espanya.

La comèdia dels capsots és tragèdia per a tots.

Ara més que mai amb el País Valencià.

Mercès senyora Muriel i faci generar la unitat d'acció necessària perquè el procés cap a la independència no tingui aturador. Cal mirar només cap al futur sense por.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat
Vés a: Mas Comtal Gran Angular 2010: bessons no idèntics

Mas Comtal Gran Angular 2010: bessons no idèntics

L'última novetat del celler d'Avinyonet del Penedès són dos vins elaborats amb raïm de la varietat incrocio Manzoni



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: