Dissabte, 25 de febrer de 2012 | 12:33
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Esteve ha d'aclarir si era una pràctica pactada"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ICV demana explicacions a l'ACM sobre l'actuació de Matas
"Esteve ha d'aclarir si era una pràctica pactada"
16/02/2012 18:40
Josep Maria Matas, coordinador general de la Diputació de Barcelona
P. Alegre.- O considera l'actuació com a correcta, davant el que demanaran als organismes competents que investiguin, o reproven l'actuació de Josep Maria Matas, davant el que preguntaran a Salvador Esteve per què no va acceptar la seva dimissió. Aquestes són les dues opcions que contempla ICV després de demanar a l'ACM que doni explicacions per la polèmica sobre l'empresa de l'actual coordinador general de la Diputació de Barcelona.
Iniciativa per Catalunya ha demanat a l'Associació Catalana de Municipis (ACM) que aclareixi si els contractes que va pagar a l'empresa del seu exsecretari general, Josep Maria Matas, són lícits i en funció de la resposta que rebin decidiran si demanar la intervenció de l'Oficina Antifrau o altres organismes competents.

Segons ha declarat a CatalunyaPress el secretari general de política territorial d'Iniciativa per Catalunya, Arnau Funes, “són el president i l'expresident de l'ACM els que han d'aclarir si la pràctica és l'adequada”, en referència al gairebé milió d'euros que l'empresa de Matas, Parés i Solé SL, va ingressar per contractes amb l'ACM mentre aquest era el secretari general de l'entitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1