Dissabte, 25 de febrer de 2012 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Societat >

CCOO assegura que la reorganització de l'ICS suposarà el seu "desmantellament"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aposten per començar per professionalitzar la seva gestió
CCOO assegura que la reorganització de l'ICS suposarà el seu "desmantellament"
24/02/2012 18:02
Hospital Arnau de Vilanova
El sindicat CCOO ha justificat aquest divendres el seu vot en contra en el consell d'administració de l'Institut Català de la Salut (ICS) que va aprovar la creació de dues entitats filials per entendre que es tracta del primer pas per al "desmantellament" de la major empresa pública de Catalunya, que empra a prop de 41.000 persones.
En un comunicat, CCOO ha argumentat que el document aprovat en el consell aquest dijous, que dóna el vistiplau a la creació de dues entitats filials amb autonomia de gestió per a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i 26 equips d'atenció primària de Girona, es va lliurar tan sol amb dos dies d'antelació.

Així mateix, assegura que el document aprovat té solament "12 pàgines de generalitats", la qual cosa jutja totalment insuficient per determinar un canvi radical en la infraestructura de l'ICS, ja que a més no existeix una memòria econòmica.

Malgrat això, CCOO assegura estar a favor d'una reformulació de l'ICS que serveixi per descentralitzar-ho, dotar-ho de més autonomia de gestió i fer que els professionals es corresponsabilicen amb els resultats.

Per això, apunta que el primer pas imprescindible hauria de ser la professionalització de la gestió i dels càrrecs directius, després d'apuntar que "no pot ser" que l'empresa hagi tingut quatre directius gerents diferents en els últims sis anys.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1