Dissabte, 25 de febrer de 2012 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

L'Athletic no vol jugar a València

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça aposta per Mestalla i els bilbains per la Cartuja
L'Athletic no vol jugar a València
22/02/2012 14:21
athletic
La indignació a Bilbao amb Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) és bastant gran arran dels problemes que s'estan trobant per decidir la seu de la final de Copa del Rei, que manté entusiasmats als aficionats bascos, que preparen un desplaçament massiu per recolzar el seu equip.
Una vegada descartat el Santiago Bernabéu per la negativa de Florentino Pérez a cedir l'estadi, el Barça proposarà jugar a Mestalla, estadi on ja es va jugar la final de 2009, que van protagonitzar els mateixos equips. El problema és que l'Athletic prefereix jugar a Sevilla, ja que la final a València va acabar malament per al seu equip i el viatge és més còmode a la capital andalusa, malgrat estar 200 quilòmetres més lluny.

Per a València haurien de viatjar amb tren o autobús, mentre que a Sevilla podrien fer-ho en AVE o avió. En ambdues opcions els aficionats bilbains haurien de fer nit a la ciutat de la final, mentre que els del Barça només haurien de pernoctar fora en el cas de jugar a la capital andalusa.

La Federació ja ha mostrat que no té pressa per decidir la seu de la final i que veu amb bons ulls l'opció de Mestalla, encara que des de Bilbao esperen que el president de la RFEF, Miguel Ángel Villar, exjugador de l'Athletic, mostri una mica més de sensibilitat cap a l'afició bilbaina, que ànsia conèixer la localització de la final per començar a preparar el desplaçament, que s'espera massiu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1