Diumenge, 26 de febrer de 2012 | 13:53
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La Final de Copa es jugarà en el Calderón

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ja hi ha acord entre els clubs
La Final de Copa es jugarà en el Calderón
24/02/2012 10:12
Barça Athletic
La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit que la final de Copa del Rei que han de disputar el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao se celebri el 25 de maig en l'estadi Vicente Calderón, davant la negativa del Real Madrid de cedir el Santiago Bernabeu i dels bascos a tornar a jugar a Mestalla.
La RFEF comunicarà la decisió en la setmana vinent, després de la reunió que han de celebrar amb els representants de tots dos equips, encara que ja compten amb el seu vistiplau, per la qual cosa es tracta d'un mer formalisme per acabar de polir detalls, segons ha informat Tv3.

L'opció del Calderón té el problema que Coldplay oferirà un concert en l'estadi el 20 de maig, però la Federació ha rebut el compromís que la gespa de l'Estadi estarà en bones condicions per al partit.

El Bilbao s'oposava a València com a seu de la final per haver disputat allí la final de 2009, també contra el Barça, i considerar que els seus aficionats estarien en desavantatge respecte als catalans per la major distància entre ambdues ciutats.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1