Dimecres, 29 de febrer de 2012 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

ELS PROBLEMES JUDICIALS DE MR. ADELSON

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
isidoro
ELS PROBLEMES JUDICIALS DE MR. ADELSON
ELS MIOLS D'ISIDORO
27/02/2012 14:13
Tenen content al meu senyoret, el gallec, els llests, com ell els anomena deixant anar tacs a veus en la seva galego vuitcentista, que volen instal·lar-li l'Eurovegas al seu poble estimat, Viladecans, on el seu alcalde Carles Ruiz, més que preocupat per la declaració davant el jutge, el proper dia 7 de Març, que li pot costar diversos anys d'inhabilitació, no ha sabut o no ha pogut, defensar als seus conciutadans, amb la contundència que cal esperar de la persona que ha estat triada per representar els interessos de tots els veïns. Es miri com es miri, posar aquest bodri a sobre dels últims terrenys agricoles del Baix, i destrossar les dues llacunes de cria de l'aus migratòries, és una solemne salvatjada que només cap en la ment d'els qui volen salvar la seva incompetència, a compte del que sigui. Avui, per arrodonir el que aquest periòdic els explica, ficant-li valor i honradesa a l'assumpte, apareix el que ha publicat Vozpópuli al diari de Jesús Cacho que titula “La SEC, inversors institucionals i particulars acorralen en els tribunals a la matriu d'Eurovegas”. Després si Vostès es llegeixen la informació, descubriránn que el tal Shelton Adelson no és un tipus de fiar i molt menys, un empresari exemplar al que cal ficar en el Palau de la Generalitat per la porta per la que solament es permet circular el cotxe del President. A la rocosa Pilar Rahola, que tot ho sap, al Cap dels Mossos Manel Prat, que menteix més que parla i als dirigents polítics que recolzen aquesta barbaritat sels  hauria de caure la cara de vergonya per defensar la instal·lació d'aquest circ, en un lloc en el que resideixen milers de famílies, que veuran la seva vida completament envaïda, per un monstre de tres caps, en el que el joc que provoca la ludopatía, la prostitució i la delinqüència d'alt standing deixessin la seva terrible empremta, però, per sempre. Però no volien construir el mateix en els Monegres que és també un altre desert, com l'era en el seu moment Las Vegas?. Però què guanya el diari del Comte amb tot aquest malbaratament de suport?. A qui volen enganyar els nostres governants amb això dels dos-cents mil llocs de treball apel·lant a un patriotisme partidista?.

En fi, que a peu de pàgina els pego el publicat avui pels col·legues de Vozpópuli, donant-los en nom del meu baranda i en l'el meu propi les gràcies per descobrir-nos una mica més qui es aquest sinistre personatge anomenat Adelson.

Com va escriure el publicista britànic Ernest Benn: “La política és l'art de buscar problemes, trobar-los a tot arreu, diagnosticar-los de forma equivocada i aplicar-los remeis inadequats”.

Substitueixin en aquesta gojosa cita les paraules “la politica” per Eurovegas i la frase els sortirà rodona.

Miauuuuuuuuu…..!

Article de Vozpópuli
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1