Dimecres, 29 de febrer de 2012 | 12:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

Albiol diu que els sindicats tenen molt "morro"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'alcalde de Badalona critica els ERO d'UGT i CCOO
Albiol diu que els sindicats tenen molt "morro"
28/02/2012 18:28
Twitt de Xavier García Albiol criticant als sindicats
CatalunyaPress.- L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha enlletgit als sindicats CCOO i UGT que li "organitzin" manifestacions per ajornar el pagament de diversos complements a la plantilla de l'Ajuntament mentre ells presenten un ERO per reduir les seves plantilles.
En un comentari de Twitter, Albiol ha acusat de tenir molt “morro” als dos sindicats majoritaris per organitzar manifestacions contra la seva gestió al capdavant de l'alcaldia de Badalona mentre ells acomiaden a treballadors.

L'Ajuntament de Badalona va decidir ajornar al desembre el pagament del complement de productivitat d'especial rendiment i el d'assistència corresponents al segon semestre de 2011 amb l'objectiu de "restablir l'equilibri financer" del Consistori. La postergación del pagament dels dos complements -que s'abonaran durant el primer semestre de 2012- forma part d'un conjunt de mesures "extraordinàries" que va adoptar l'Ajuntament i que es van trobar amb el frontal rebuig dels sindicats.

Ara, Albiol ha aprofitat la difícil situació dels sindicats, que es veuen obligats a retallar els seus pressupostos davant la caiguda d'ingressos per la crisi, i ha enlletgit als sindicats les manifestacions que li han convocat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1