Dijous, 1 de març de 2012 | 13:09
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

EL GRAN GUSTAVO

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Josep Pons
EL GRAN GUSTAVO
Josep Pons
29/02/2012 20:25
Gustavo Biosca compleix 84 anys. El gran Gustavo. Una espècie de Piqué dels 50. Aquell inoblidable equip de les 5 copes: Ramallets, Seguer, Biosca, Segarra, Gonzalo, Bosch, Basora, Kubala, Cesar, Moreno i Manchon. Això de Piqué ho dic perquè era un sex simbol del moment. Arrasava. Llavors la Shakira d'ell era Lola Flores, que va manifestar en moltes ocasions que Gustavo era l'amor de la seva vida.

Va fer cinema, teatre i publicitat i ho va compaginar amb un gran rendiment en el club dels seus amors, que va haver d'abandonar precipitadament per motiu d'una greu lesió de genoll. Després va ser entrenador, ajudant de Kubala (amic inseparable, al que tant va ajudar) en la selecció espanyola i directiu del F.C. Barcelona.

Sempre va tenir una clara prioritat, la d'ajudar a tots els companys que una vegada retirats del futbol, tinguessin qualsevol necessitat. La seva labor a l'Agrupació Barça Jugadors va ser tan perllongada com a admirable; vaig ser testimoni directe.

Extraordinària persona; de les quals gaudeixen ajudant als altres. Tractar amb ell era un regal que vaig tenir moltes ocasions de rebre, l'última vegada en un programa de tv amb la seva família. Gustavo, malgrat tenir a milers de dones que el pretenien, va saber triar molt bé a la qual havia de compartir la seva vida amb ell i crear una meravellosa família. L'admirable Roser, no tinc paraules per descriure a aquesta autèntica i generosa senyora, que si hagués de fer un rànquing de persones excepcionals sens dubte estaria entre les 5 que humanament més m'han impressionat.

¡Felicitats, estimat Gustavo! Gràcies per la teva generosa amistat i una abraçada afectuosa per a aquesta gran dona que és la teva esposa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1