Divendres, 2 de març de 2012 | 12:54
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Llorente: renovar o el Barça

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El davanter del Bilbao queda lliure al juny de 2013
Llorente: renovar o el Barça
01/03/2012 19:16
Fernando Llorente celebra un gol con el Athletic
CatalunyaPress.- L'Athletic de Bilbao està negociant amb els agents del seu jugador estrella. Fernando Llorente acaba contracte al juny de 2013 i els dirigents bilbains busquen la manera de satisfer les seves expectatives econòmiques. Per si de cas, el Barça es manté a l'expectativa, sabedor que el jugador només contempla Barcelona com a destinació si abandona San Mamés.
Llorente cobra actualment 2,8 milions d'euros bruts, però el jugador aspira a cobrar més de 5 milions, quantitat que rebentaria el límit salarial de l'Athletic i que dificultaria molt les següents negociacions amb altres jugadors importants de l'equip, com Ander Herrera, Iker Muniain o Javi Martínez, qui podria abandonar també el club basc.

La seva clàusula de rescissió actual se situa en els 36 milions d'euros, xifra impossible pel Barça en la tesitura econòmica actual de les arques del club; però en cas que no renovi abans de l'Eurocopa, el seu valor pot negar considerablement segons avancen els mesos, ja que al gener de 2013 el davanter podria asseure's a negociar amb qualsevol club sense que l'Athletic rebi indemnització a canvi.

El jugador, per qui s'ha interessat el Madrid, així com els principals equips de la Premier League, només contempla Barcelona com a destinació en cas d'abandonar l'Athletic, segons el diari AS,
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1