Diumenge, 4 de març de 2012 | 13:17
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Mútua Balear deixa sense cobertura a un grup de treballadores embarassades de Spanair

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les que es troben en baixa maternal per situació de risc
Mútua Balear deixa sense cobertura a un grup de treballadores embarassades de Spanair
02/03/2012 10:20
embarazo
Mútua Balear, empresa contractada per l’aerolínia Spanair per a cobrir les contingències professionals, ha comunicat a les treballadores en situació de risc durant l’embaràs o la lactància que ja no abonarà les prestacions econòmiques vinculades a la seva situació prevista a la cobertura de la companyia.
Per això la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha promogut una iniciativa jurídica per a obligar a Mútua Balear a complir amb les seves obligacions ja que, "la normativa no preveu que en el cas que ens ocupa la mútua pugui prendre aquesta decisió. De fet, Mútua Balear ja té una sentència en contra per aquesta pràctica del Jutjat Social de Las Palmas de Gran Canària".

Els serveis jurídics d'aquest sindicat tenen a més coneixement d’una vintena de  treballadores de la base de Barcelona de Spanair que es troben en aquesta situació. El sindicat denuncia en el seu comunicat " les pràctiques il•legals i immorals de Mútua Balear que intenta aprofitar-se d’un circumstància extraordinària com és el concurs de creditors de l’aerolínia Spanair per a perjudicar de forma molt greu a un col•lectiu de dones treballadores que es troben en una circumstància familiar i personal especialment delicada".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1