Diumenge, 4 de març de 2012 | 13:27
Vostè es troba a: Inici > Esports >

No hi ha acord sobre la Final de Copa

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La RFEF decidirà dimarts la data i l'estadi
No hi ha acord sobre la Final de Copa
02/03/2012 13:52
barça-athletic
CatalunyaPress.- La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha ajornat al proper dimarts la decisió sobre la data i la seu de la final de la Copa del Rei, davant la impossibilitat que els clubs es posessin d'acord en la reunió d'aquest divendres. L'Athletic aposta pel 20 de maig i el Barça pel 25.
L'Athletic Club de Bilbao proposa jugar el 20 de maig a l'Estadi de la Cartuja de Sevilla, però el Barça no està disposat, perquè un dia abans es juga la final de la Champions en la qual espera estar present, per la qual cosa ha sol·licitat jugar el 25 de maig a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid.

Per la seva banda, la RFEF aposta per València com a seu de la Final, encara que tots dos equips prefereixen jugar a Madrid o Sevilla, després de la negativa del Reial Madrid a cedir l'Estadi Santiago Bernabeu, el preferit per ambdues directives. Les parts tornaran a reunir-se a Madrid dimarts que ve, en una reunió que s'espera que serveixi per desbloquejar la situació.
Així, serà la RFEF la que decideixi quan i on es disputa la final, que serà la reedició de 2009, dimarts que després de la reunió de la Junta Directiva. Excepte sorpresa queda descartada l'opció de Mestalla (València) i l'ens federatiu haurà de valorar si acontentar bascos o catalans.

En la reunió, que va començar passades les 11.30 hores a les instal.lacions de la Ciutat del Futbol de la RFEF, van estar presents com a amfitrions el president de la Comissió de Partits organitzats per la RFEF, Antonio Suárez Santana, el seu secretari general, Jorge Pérez, la directora de relacions externes, Esther Gascón, així com el coordinador del partit, Miguel Ángel López.

Per part de l'Athletic Club va acudir el seu president, Josu Urrutia, amb el director general, Jon Berasategui, mentre que per part del FC Barcelona van estar presents el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, i el director general del club, Antoni Rossich .
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1