Dilluns, 5 de març de 2012 | 12:49
Vostè es troba a: Inici > Política >

Esteve cedeix i admet la dimissió de Matas

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La pressió sobre el coordinador general de la Diputació de Barcelona era insostenible
Esteve cedeix i admet la dimissió de Matas
24/02/2012 12:10
Josep Maria Matas, coordinador general de la Diputació de Barcelona
El President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha decidit acceptar finalment la renúncia presentada pel coordinador general d'aquesta institució, Josep Maria Matas, desprès de rebutjar-la la setmana passada, com a conseqüència de les informacions sobre la seva dubtosa gestió de l'ACM i que la Fiscalia anticorrupció ha començat a investigar.
Així ho ha comunicat la Diputació de Barcelona mitjançant un comunicat fet públic aquest divendres pel matí, poques hores desprès que es conegués que la Fiscalia Anticorrupicó ha decidit investigar la gestió de Matas al front de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), des d’on va assignar quantiosos contractes a una empresa de la seva propietat, Parés i Solé SL, per serveis que preparaven altres empreses per un valor molt menor.

Segons el comunicat de la Diputació, Salvador Esteve no va acceptar la dimissió en primera instància, a l'espera de disposar de més informació sobre les actuacions denunciades, que es van produir mentre ell era el President de l’ACM, càrrec que va abandonar el passat octubre, a l’igual que Matas, per centrar-se en la seva nova feina al front de la Diputació de Barcelona, per a la qual va comptar amb Matas com a coordinador general.

Durant les darreres dues setmanes s’han anat coneixent les maniobres de Matas al capdavant de l’ACM, a la qual va carregar contractes sobredimensionats per un valor proper al milió d’euros que han obligat a la Fiscalia Anticorrupció a intervenir.

Esteve espera que la dimissió de Matas deixi la institució "al marge d'una polèmica que en cap cas ha de dificultar la gestió de la Corporació en uns moments en què és necessària més que mai l'acció de suport als ajuntaments", segons el comunicat publicat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1