Dilluns, 5 de març de 2012 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > Política >

CDC dona suport a Josep Maria Matas

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Investigat pels seus negocis al capdavant de l'ACM
CDC dona suport a Josep Maria Matas
05/03/2012 00:45
Josep Maria Matas
EP.- CDC va donar suport ar en un acte aquesta setmana al president del partit a Osona, Josep Maria Matas, en el qual li van agrair el treball que ha realitzat al capdavant de la comarcal, dies després que aquest fos cessat com a coordinador general de la Diputació de Barcelona per presumptes irregularitats en la seva gestió com a secretari general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
Dirigents com el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, i el vicepresident del Parlament i secretari de Territori, Militància i Acció Municipal, Lluís Maria Corominas, van acudir a l'acte així com altres càrrecs comarcals del partit, segons han informat fonts pròximes a Europa Press.

Precisament, Pujol ja va desvincular a principis d'aquesta setmana el cessament de Matas a la Diputació dels seus càrrecs a Convergència en anunciar que no prendrien mesures disciplinàries contra ell.

A més, el secretari general de CDC va elogiar la "bona feina" que ha fet Matas a Osona, càrrec que ocuparà en funcions fins al congrés que celebraran entre el 23 i el 25 de març a Reus (Tarragona) i al qual no pot aspirar un altre cop per haver esgotat la limitació de dos mandats que estableixen els estatuts.

Tot i que el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, no va acceptar la dimissió de Matas en una primera instància en espera de tenir més informació, finalment va prendre la decisió per deixar l'entitat "al marge d'una polèmica que en cap cas ha de dificultar la gestió de la Corporació en uns moments que cal més que mai l'acció de suport als ajuntaments".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1