Dijous, 8 de març de 2012 | 15:55
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El nou iPad arribarà a Espanya el 23 de març

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Apple presenta el seu nou tablet, amb tecnologia 4G
El nou iPad arribarà a Espanya el 23 de març
07/03/2012 20:26
Presentació del nou iPad
EP.- Apple ha presentat a Sant Francisco la nova generació de l'iPad, els models anteriors del qual han aconseguit el 70% de la quota de mercat. El nou 'tablet' aposta per augmentar la qualitat gràfica del dispositiu i la seva potència, a més d'incorporar tecnologia 4G.
Apple ha complert amb els pronòstics i ha presentat una nova generació de la seva iPad. La companyia vol continuar amb el domini del sector, del que té una quota de mercat del 70%, i aposta per augmentar la qualitat gràfica del dispositiu i la seva potència.

Com s'esperava, el nou iPad compta amb pantalla Retina Display. Apple havia utilitzat aquesta tecnologia en l'iPhone 4 i 4S. En el cas de l'iPad, Apple ha promès una qualitat sense igual gràcies a una resolució de 2048 per 1536, amb 264 punts per polzada.

Per treure rendiment a semblant pantalla, Apple ha decidit utilitzar un nou processador. Es tracta de l'A5X, un xip de quatre nuclis que promet explotar les possibilitats gràfiques del dispositiu i elevar el seu rendiment a un nou nivell. Com és habitual, Apple no ha concretat la velocitat del xip.

A aquestes possibilitats, s'afegeix una nova càmera, més potent, de 5 megapíxeles. Segons Apple té una tecnologia com la de l'iPhone 4S i permet gravar vídeos en 1080p. Té estabilitzador d'imatge i confirma l'aposta d'Apple pel món fotogràfic.

Novetats del programari

A més de crear un dispositiu potent quant a maquinari, Apple també ha presentat novetats de programari per millorar les possibilitats de la seva 'tablet'. Per començar, la companyia ha anunciat nova versió de iOS, la 5.1.

Una altra novetat important és que Siri arribarà amb el nou iPad, funció que els seus predecessors no tenien. Quant al sistema de reconeixement de veu, la companyia ha confirmat que estarà disponible en nous idiomes, en concret en japonès. De moment no hi ha notícies d'espanyol ni d'altres idiomes.

A més, l'últim iPad presentat comptarà amb iPhoto, un programari d'Apple específic per retocar fotografies amb control tàctil. La companyia ha millorat la càmera del terminal de forma notable i sembla que ha volgut facilitar una eina que completi l'experiència dels usuaris en aquest camp.

L'aplicació de tractament d'imatges per Mac s'adapta a l'iPad amb edició multitouch, nous gestos, diverses formes de presentar les imatges i nous efectes.
Margarita
08/03/2012
seguro que ya lo sabes pero para que vayas haciendo mas appleita
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1