Dissabte, 10 de març de 2012 | 15:58
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Guàrdia Civil intercepta una carrera il·legal de buggys francesos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els vehicles transitaven per zones protegides de Saragossa
La Guàrdia Civil intercepta una carrera il·legal de buggys francesos
09/03/2012 18:38
Buggys interceptats per la Guàrdia Civil
EuropaPress.- Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil van interceptar el passat dia 3 de març una prova esportiva il·legal de vehicles tot terreny a Casp (Saragossa), en el paratge 'Valdurrios', on participaven 15 vehicles, tots conduïts per ciutadans francesos.
Sobre les 11.00 hores, els agents van escoltar com en la part de la serra alta circulaven vehicles a motor i es van dirigir al lloc i van interceptar un vehicle 4x4, amb placa de matrícula francesa, el qual, segons indicaven les coordenades geogràfiques, es trobava dins de la Xarxa Natura 2000, en el Lloc d'Interès Comunitari (LIC) denominat 'Serreta Negra', ha informat la Comandància de la Guàrdia Civil a Saragossa.

En una entrevista amb el conductor, aquest va comunicar que era l'empleat d'una empresa francesa i que era l'organitzador d'una prova esportiva que s'estava realitzant amb 'buggys', motos i 'quads' per aquest paratge.

La Guàrdia Civil va procedir a sol·licitar l'autorització per celebrar aquest tipus d'esdeveniment, després de la qual cosa van comprovar que no disposava dels permisos necessaris i que el recorregut de la prova envaïa espais protegits de diferents índoles, com una Zona d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA), concretament la denominada 'Valcuerna, Serreta Negra i Liberola' i vies pecuàries catalogades com la Canyada Real i pertanyents al terme municipal de Casp.

La Guàrdia Civil va comunicar a aquesta persona que des d'aquest moment finalitzava l'activitat, sol·licitant que es reunissin tots els vehicles participants, un total de 15 -12 'buggys', un 'quad' i dues motos- que anaven equipats amb GPS i condicionats per a la pràctica de competicions esportives.

Els pilots d'aquests vehicles també portaven equipacions pròpies de competició. Tots eren de nacionalitat francesa, igual que els empleats de l'empresa francesa que organitzava l'esdeveniment.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1