Diumenge, 11 de març de 2012 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els treballadors de la Ciutat de la Justícia diuen Prou

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un grup d'ells va dormir a les instalacions judicials com a protesta
Els treballadors de la Ciutat de la Justícia diuen Prou
10/03/2012
PROTESTACIUTAT DE LA JUSTICIA
Purificació Outeiral.- Un grup de treballadors de la Ciutat de la Justícia van romandre durant tota la nit d'aquest divendres a les instalacions judicials en protesta per les retalles que ha sofret que s'uneixen a les ja seves delicades condicions laboral d'interinatge i congelació salarial.
Al final de la propesta aquest grup de treballadors del món de la justícia van penjar una pancarta a l'edifici de la Ciutat de la Ciutat on és podia llegir la paraula "Prou".

La retallada del 15% de la  seva jornada laboral suposarà segons les seves paraules "un empitjorament del servei per als ciutadans" a banda de "veure'ns sotmesos i indefensos davant una situació que és pren sense cap full de ruta clar".

En aquest sentit, cal dir, que entre els serveis que és veuran afectats  per la nova retallada és troba el Servei d'Atenció a Vicitima i els seus professionals.  Així doncs altre servei adreçat a les dones maltractades a Catalunya és torna a trobar amb una retallada, quelcom que demostra una vegada més que la política de la Generalitat és insensible sobre el terreny a aquesta problemàtica social.

A banda d'això, excepte els treballadors de presons, els sindicats dels quals arran de les seves protestes han obtingut el que demanaven, que no es'ls rebaixe's el sou, la resta de professionals que és troben treballant en els mateixos centres penintenciaris i serveis annexes: educadors, treballadors socials, psicòlegs, personal administratiu... malgrat estar exposats als mateixos riscos laborals han vist reduïts els seus drets.

Per aquesta raó aquest grup de treballadors del món de la justícia han iniciat un seguit d'actuacions entre les que s'enmarquen la d'aquest divendres a la nit, de dormir en els pròpies instalacions judicials.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1