Diumenge, 11 de març de 2012 | 16:19
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

CASTELLDEFELS

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
CASTELLDEFELS
27/07/2011 07:12
Els canvis mai són gratuïts. Tenen les seves conseqüències, i a Castelldefels ja es comencen a notar. Una de les primeres decisions de calat del nou equip de govern del PPC ha estat retirar la subvenció al Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona, que ascendia a la molt assumible quantitat de 4.000 euros. Coneixent els antecedents del partit que lidera Mariano Rajoy, els organitzadors de l'esdeveniment s'han afanyat a qualificar d’homòfoba l'actitud de l'agrupació local popular. Segurament no els falta raó, ja que no sembla una decisió que es pugui justificar per les dificultats econòmiques per les que passen els Ajuntaments. Dèiem al principi que els canvis no surten gratis, i ho reiterem, en especial davant l'allau de missatges interessats i molt ideològics que s'entesten a convèncer la societat perquè cregui que tots els polítics són iguals. Aquesta decisió municipal evidència que no és així.
Martín
27/07/2011
Crec que seria molt bo que el col·lectiu en lloc de queixar-se comencés una campanya per ajudar amb tot cor a que els amagats dintre del armari PP, puguin asumir la seva sexualitat i ser feliços, però no tan sols a Catalunya sinó a tot l'Estat. Segurament així no es prendrien mesures com aquesta i les que vindrán si no fem alguna cosa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1