Dimarts, 13 de març de 2012 | 19:19
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La fiança de Millet i Montull augmenta a 24 milions d'euros

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Instrucció al saqueig del Palau de la Música
La fiança de Millet i Montull augmenta a 24 milions d'euros
Societat 30/04/2011 11:47
El jutge Miguel Ángel Tabarés, que instrueix el procés pel saqueig del Palau de la Música i el presumpte finançament il·lícit de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha decidit augmentar la fiança dels dos principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull. La fiança passa a 24 milions de responsabilitat civil directa. L'acte amplia a les esposes dels dos imputats el veto a vendre els seus béns.
millet-montull-desolats
Segons un acte traslladat a les parts, dels 3,6 milions d'euros fixats el passat 25 de setembre del 2009 per l'anterior instructor del cas, Juli Solaz, la fiança passa ara a 24 milions d'euros.

La resolució confirma, davant l'increment de la fiança, la prohibició als acusats de vendre els béns que fins ara han consignat, i amplia el veto a les seves respectives esposes, amb les quals comparteixen la titularitat de bona part d'ells.

El magistrat insta a la fiscalia a investigar la possible existència de noves propietats

Tabarés constata el lliurament fins al moment de 4.060.173 euros als possibles perjudicats per les actuacions delictives que s'investiguen. Estan consignats, a més, 1.393.000 euros en el compte del jutjat, provinientes dels comptes intervinguts a Suïssa a Millet i Montull. I diferents béns immobles dels quals tots dos són titulars.
 
Activitats antijurídiques

El magistrat fonamenta la seva decisió en la constatació que els dos acusats "van dirigir de manera directa totes les activitats antijurídiques" que s'estan investigant, tal com "ells mateixos han reconegut". I afegeix el fet d'haver-se beneficiat de "manera personal, per a si o per als seus familiars" del producte de les seves activitats.

L'escrit imposa a Gemma Montull, filla d'un dels dos acusats i exdirectora financera del Palau, una fiança de 3.200.000 milions d'euros, i afegeix aquesta responsabilitat a les dones de tots dos imputats.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1