Dimarts, 13 de març de 2012 | 19:14
Vostè es troba a: Inici > Esports >

"Vull continuar molts anys com a jugador blaugrana"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dani Alves, defensa del Barça
"Vull continuar molts anys com a jugador blaugrana"
13/03/2012 10:50
9alves
El jugador del Barça Dani Alves ha manifestat la seva intenció de continuar al Barça molts anys i ha assegurat: “Posaré tot el que sigui possible de la meva part perquè sigui així”.
En una entrevista al programa El club de la mitjanit, amb Pere Escobar, Alves ha afirmat: “El Barça no és un equip fet per guanyar. És un equip fet per gaudir del futbol i com a conseqüència d’això has de guanyar. Venir al Barça era com un guant per mi, per algú que s’estima el futbol com jo. Ara el guant em continua anant bé, i si el guant es fa gran jo m’engreixo una mica per no deixar-lo escapar.”

Dani Alves ha dit: “Al Barça m’estan ensenyant a contenir-me, a no parlar tant, perquè jo sóc dels que diuen el que pensa. Però hi ha límits. A mi quan em llancen tantes pedres a la teulada, de tant en tant m’agrada tornar alguna pedra, perquè la gent ha de saber que és casa meva.” El defensa ha afegit: “Guardiola i Mourinho s’assemblen com el Brasil i el Japó”. Alves considera que el tècnic blaugrana “és la clau de l’equip, és com un més”, i ha valorat positivament que abans d’entrenador hagi estat un jugador d’alt nivell. També ha reconegut que “és complicat mantenir la fam de títols després de guanyar tant”.

El futbolista del FC Barcelona prefereix no valorar els arbitratges ni les entrades dels rivals “perquè és una guerra perduda. Fa mal, sí, però no val la pena discutir-ho”. “Nosaltres hem de barallar-nos on som els millors, al camp. Ara arriba el tram més bonic de la temporada i per això hem d’arribar-hi perfectes”, ha expressat Alves, que ha afegit que s’ha de lluitar fins al final per la lliga “per la samarreta que vestim, el club que representem i la nostra afició”.

El jugador blaugrana també ha tingut paraules per al seu company d’equip Leo Messi: “És tan bo perquè fa el que fa perquè s’ho passa bé, no per aconseguir premis.” Per a Alves, “si tothom és coherent, Messi guanyarà la Pilota d’Or els tres o quatre pròxims anys, per això jo faria diferents pilotes d’or per posicions al camp perquè, si no, Messi el guanyarà sempre”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1