Dimarts, 13 de març de 2012 | 19:17
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Brasil investiga els negocis de Rosell

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El seu soci ha hagut de sortir del país
Brasil investiga els negocis de Rosell
05/03/2012 17:48
rosellandorra
Redacció.- La Policia brasilera està investigant Sandro Rosell per evasió de capitals i frau a Hisenda pels negocis que manté amb el president de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), Ricardo Teixeira, amb qui va formar diverses societats.
Així ho assegura el diari brasiler Folha de Sao Paulo. Segons aquesta informació, Rosell està sent investigat al costat d'altres tres persones, una d'elles Ricardo Texieira, que apareixen com a propietaris de l'empresa Alianto.

Texeira s'ha hagut de refugiar a Miami mentre la premsa aireja les investigacions de la Policia sobre els negocis que hauria emprès beneficiant-se d'ocupar la presidència de la CBF.

La relació comercial de Rosell i Teixeira és bastant coneguda a Brasil, des que l'actual president del Barça era el màxim dirigent de Nike al país carioca. Durant aquesta època van crear conjuntament una sèrie de societats que la policia investiga en aquests moments per evasió de capitals i frau a Hisenda.

La policia està darrere de la pista de Teixeira des que en 2008 va saltar l'escàndol que va obligar al governador de Brasília a dimitir pel pagament de més de quatre milions d'euros a l'empresa Alianto, propietat de l'investigat i Rosell, per a l'organització d'un partit amistós entre Brasil i Portugal.

Segons informa el diari brasiler Lancenet, es van cometre nombroses irregularitats en la concessió d'aquest contracte. A més, des de Brasil també s'assegura que dies després de la signatura d'aquest quantiós contracte, Sandro Rosell va ingressar dos milions d'euros en el compte de la filla de Teixeira.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1