Dimarts, 13 de març de 2012 | 19:11
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El Govern mostra la seva cara més optimista

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Conseller Mena preveu crear 100.000 llocs de treball amb un pla per a emprenedors
El Govern mostra la seva cara més optimista
13/03/2012 14:46
9francesc-xavier-mena
CatalunyaPress.- Artur Mas va anunciar durant la campanya electoral que el va portar a la Generalitat que un dels objectius del seu Govern seria reduir l'atur a la meitat. Gairebé un any i mig després la cua de l'Inem, en lloc de reduir-se, ha augmentat, però l'executiu no renuncia a la seva meta, segons el Conseller Mena, qui espera crear 100.000 llocs de treball amb el pla d'emprenedors que ha presentat aquest dimarts.
El Govern ha presentat aquest dimarts, tal com havia avançat la líder del Partit Popular, Alicia Sánchez Camacho, el programa ‘Catalunya Emprén’, amb el qual el Conseller d'empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, espera crear 100.000 llocs de treball i crear 60.000 empreses en els propers quatre anys, unes previsions molt optimistes quan els estudis econòmics diuen que Catalunya ha entrat aquest any en recessió.

Mena ha assegurat durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern que “no hem llançat la tovallola” de la creació d'ocupació i ha afegit que aquesta solament és una via més per a la reducció de l'atur, una meta que ha situat a “mitjà-llarg termini”, un optimisme que el Govern només mostra quan presenta propostes.

Per a això, el Govern destinarà 200 milions d'euros a aquest programa, que espera mobilitzar 3.500 en projectes d'emprendeduría i creació d'empreses.

El programa ‘Catalunya Empren’ preveu la “necessària presentació d'un pla de negoci com a requisit per obtenir determinades titulacions universitàries”, encara que el Conseller Mena no ha especificat a quins estudis es refereix el pla, remetent-se a aquells que estan més enfocats a una sortida empresarial. En la seva explicació, el titular d'Empresa i Ocupació ha deixat entreveure que les tesis o tesines es redefiniran com a projectes empresarials.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1