Dimecres, 14 de març de 2012 | 13:51
Vostè es troba a: Inici > Economia >

CaixaBank analitza els comptes de Banca Cívica

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pas previ a una integració
CaixaBank analitza els comptes de Banca Cívica
13/03/2012 11:13
Seu Caixa Bank
L'entitat està analitzant els comptes de Banca Cívica en un context d'estudi de "diferents operacions d'integració", ha informat CaixaBank a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), encara que ha negat que s'hagi arribat a cap acord de moment.
Davant informacions aparegudes en mitjans de comunicació, l'entitat ha explicat que l'anàlisi de Banca Cívica es troba en procés de 'due diligence'.

Les diferents operacions sobre la taula "es troben en fase d'estudi, sense que s'hagi arribat a cap concreció, especialment quant a la valoració de les companyies, i sense que s'hagi pres decisió alguna sobre aquest tema pels respectius òrgans de govern", ha afegit.

En la mateixa línia s'ha expressat Banca Cívica, que ha comunicat que està analitzant "diferents opcions d'integració, entre les quals es troba una eventual operació amb CaixaBank, respecte de la qual, igual que en altres possibles processos, es realitzen anàlisis de valoració i 'due diligence'".

Banca Cívica també insisteix que les seves diferents alternatives "es troben en fase d'estudi, sense que s'hagi arribat a cap concreció, especialment quant a la valoració de les companyies, i sense que s'hagi pres decisió alguna sobre aquest tema pels òrgans de govern de Banca Cívica".

Si es materialitzés la unió entre CaixaBank i Banca Cívica, l'entitat catalana guanyaria pes en el nord d'Espanya i Canàries, encara que fonts financeres també assenyalen a l'interès de La Caixa per NovaGalicia per potenciar el seu negoci en el nord del país. Ibercaja també està interessada en Banca Cívica, així com Banc Mare Nostrum (BMN).

Aquest dimarts, la cotització de CaixaBank és lleugerament alcista, segons dades consultades per Europa Press, a 3,26 euros l'acció a les 11.20 hores.
Banca Cívica

Banca Cívica es va constituir com a banc el 9 de juny de 2010 després de la fusió de Caja de Burgos, Caja Canarias i Caja Navarra i va començar a operar com la primera SIP d'Espanya el 18 de juny de 2010.

La integració de Cajasol va suposar el canvi de la seu a Sevilla. Això es va produir en 2010 i el FROB va aportar 1.000 milions d'euros. Les caixes mantenen la seva obra social, la seva marca i la seva personalitat jurídica.

En xifres, banca Cívica compta amb 1.442 oficines en 35 províncies i una agenda de tres milions i mig de clients. Els seus actius sumen 71.778 milions d'euros, amb un core capital del 8,10%
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1