Dimecres, 14 de març de 2012 | 13:58
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Piqué no tindrà sanció

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ho absoldrà el Comitè de Competició
Piqué no tindrà sanció
14/03/2012 11:08
pique
Els tres membres del Comitè de Competició, Alfredo Flórez, Enrique Arnaldo i Lucas Osorio absoldran, possiblement avui mateix, a Gerard Piqué de la denúncia presentada contra ell per Sánchez Arminio el President del Comitè d'Àrbitres Espanyols.
L'escrit de defensa presentat pel Barça ha estat redactat en cinc fulls i exposa que el jugador no pretenia atacar la figura de l'Arbitre Velasco Carballo i que en cap moment les seves paraules van ser vexatòries quan va parlar de “premeditació” per haver estat expulsat en el partit contra el Sporting.

Una vegada rebudes les al·legacions de totes les parts, el Comitè va a arxivar l'assumpte , no sense deixar de costat l'enviament d'una carta al jugador blaugrana instant-li al fet que en el futur s'abstingui de fer declaracions d'aquesta índole.

Un exemple semblant, va ser el que va ocórrer fa un any amb la demanda a l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, que hi havia “rajado” en roda de premsa sobre el "doble raser" a l'hora de xiular al Reial Madrid i al Barça. La decisió de l'equip d'Alfredo Floréz es va demorar prop de quatre mesos i finalment va quedar arxivat l'assumpte a principis del mes de juny. Llavors, l'òrgan federatiu ho va resoldre enviant un escrit a Mourinho demanant-li cautela a les seves declaracions sobre el col·lectiu arbitral, el mateix que farà ara amb Piqué.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1