Dijous, 15 de març de 2012 | 15:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP titlla a Iniciativa de bolxevic i feixista

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rafael Luna diu que les paraules d'ICV li recorden "al passat, a un model ranci"
El PP titlla a Iniciativa de bolxevic i feixista
15/03/2012 13:28
Rafael de Lluna
EuropaPress.- El diputat del PP en el Parlament Rafael Luna ha titllat de bolxevic i feixista a ICV-EUiA, després que el seu líder, Joan Herrera, hagi criticat amb duresa la reforma laboral en la cambra.
Ha ocorregut durant el debat del Ple sobre una moció ecosocialista que instava al Parlament a rebutjar la reforma, text que no ha estat aprovat lloc que ho han rebutjat CiU i PP.

En la seva intervenció, Luna ha assegurat que el text que ICV-EUiA era "d'un immobilisme total i absolut. Ens recorda al passat, a un model ranci, caspós i amb certa majoria bolxevic".

"Feixista és el que vostès defensen: és Cuba o Cora del Nord", segons Luna, per a qui ICV-EUiA té el rellotge parat fa 150 anys, i ha indicat que el PP defensa un model anglosaxó i continental, i no el de països com Cuba.

El popular també ha lamentat la vinculació entre els sindicats i els partits d'esquerra, citant com a exemple la figura de Joan Coscubiela, exlíder de CCOO a Catalunya i actual líder d'Iniciativa al Congrés.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1