Dijous, 15 de març de 2012 | 14:56
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El president de l'Audiència Provincial de Lugo denuncia a Jorge Dorribo per extorsió

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Li acusa de demanar-li diners a canvi de no declarar contra ell
El president de l'Audiència Provincial de Lugo denuncia a Jorge Dorribo per extorsió
14/03/2012 10:20
VARELAAGRELO
El president de l'Audiència Provincial de Lugo, José Antonio Varela Agrelo, ha acusat a Jorge Dorribo, principal imputat en Operació Campeon, d'un intent d'extorsió, després que aquest, segons el jutge, li exigís diners a canvi de no declarar en contra seva.
Segons la informació que publica aquest dimecres el diari El Progresi, després de demanar-li els diners i no rebre-ho, Jorge Dorribo va declarar durant la seva compareixença el divendres en el jutjat l'existència d'una suposada negociació amb el president de l'Audiència de Lugo per sortir de presó, així com que José Antonio Varela Agrelo anava a participar en l'empresa eòlica que Dorribo tenia pensat muntar a Camerun.

Jorge Dorribo va acudir a declarar com a testimoni divendres passat davant la jutgessa de l'Operació Carioca, Pilar de Lara, a la que va assegurar que havia conegut a Varela Agrelo en la societat Accion&Klass i que havia negociat amb ell la seva sortida de presó el passat any, quan va ser empresonat per l'Operació Campeon.

José Antonio Varela Agrelo, per la seva banda, ha defensat que totes les acusacions són falses i ha informat que el mateix divendres es va posar en contacte amb la jutgessa de guàrdia per informar de l'assumpte. No obstant això, atès que l'acusació encara no s'ha fet pública oficialment, el jutge va acordar ajornar la presentació física de la denúncia, alguna cosa que explica realitzar en breu.

No obstant això, Varela Agrelo ha informat del succeït al president del Tribunal Superior de Justícia de Galícia, Miguel Ángel Cadenas, i ha presentat davant aquest organisme un escrit del succeït.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1