Divendres, 16 de març de 2012 | 14:00
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

L'ESPÒS DE LA DOLORES

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
L'ESPÒS DE LA DOLORES
Manuel Fernando González
16/03/2012 10:31
Això que passa, més que una falta de vergonya d'alguns, és una veritable epidèmia de "desfachatez" política. D'una banda, tenim un al·luvió de retallades i la pujada de tot tipus d'impostos, directes i indirectes. I per altra, indults a professionals "del trinque" i en les últimes hores, nomenaments fallits a marits, germans i fills/filles en les empreses públiques i/o en diversos Ministeris. I no passa res?.

Doncs miri Vostè., ¡No hi ha dret Senyora Cospedal, Presidenta de Castella i La Manxa i Don Alberto Nadal, Cap de l'oficina Econòmica del President Rajoy! I menys, amb la que està caient. Un conseller de Xarxa Elèctrica cobra a l'any 180.000 euros, i clar, a Ignacio López del Hierro, el polèmic espòs de la Dolores i el germà bessó del Nadal monclovita de nom Alvarito, càrrecs tan ben pagats, els van fer rellepar-se el bigoti i es van llançar sobre ells com els óssos a la mel. Després, vindria el escàndol mediàtic i, clar, va caldre tirar marxa enrere en els nomenaments, via renuncia individualitzada ,perquè a Don Mariano ho acabaven de deixar al peu dels cavalls amb unes eleccions andaluses a la porta de casa seva.

Dels que de moment no se sap res és Ricardo de Cospedal germà de la Dolores, que s'ha anat a la Fundació Carolina, tampoc de José Ramón Bujanda encunyat d'Arias Cañete Ministre d'Agricultura, nomenat dedocráticamente President de Saeca, Ignorem també, si Álvaro Ramírez d'Haro fill d'Esperanza Aguirre amb el seu recentment estrenat  càrrec d'assessor del Secretari d'Estat de Comerç ha abandonat aquesta "bicoca oficial" o si Carmen Pérez Llorca filla de l'ex Ministre Pérez Llorca Vice consellera d'organització en la Comunitat de Madrid ha seguit els seus passos en companyia de María Zaplana Barceló filla d'Eduardo Zaplana com a Assessora en la Secretària d'Estat de Turisme, encara que molt em tem que, a dia d'avui, segueixen tots i totes gaudint de les seves respectives prebendes, sota la mirada atenta i complaent dels seus pares, mames, germans i cunyat, que de tot hi ha en la vinya popular.

Com en aquesta ocasió, la culpa no poden endosar-sela a Zapatero o l'esquerra cerril, segurament els que rebran els pals seran els sindicats que volen arruïnar el país privant-los de professionals del prestigi com el marit de la Dolores, qui, aquesta vegada, està mes callada que una mòmia. ¡Faltaria més!


Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1