Divendres, 16 de març de 2012 | 14:05
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Ramón García torna a TVE amb un concurs en La 1

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A partir de setembre
Ramón García torna a TVE amb un concurs en La 1
16/03/2012 12:45
Ramón García
Gran Prix, No rías que es peor, ¿Qué apostamos?... Ramón García, que també va popularitzar la capa durant les campanadas de TVE, tornarà a la cadena pública i ho farà, a més, amb un dels seus gèneres preferits: el concurs. Però caldrà esperar a setembre per veure-ho.
El presentador basc, que en l'actualitat treballa en el Grup Cope, es posarà al capdavant al setembre d'un format de tarda al primer canal que previsiblement es denominarà ¿Conoces España?, segons ha avançat el blog Concursos TV i ha confirmat Vertele.

L'espai, produït per Globomedia, és una adaptació de Connaissez-vous ben la France? (¿Què saps del teu país), un concurs gal de France 3, i s'inspira també al programa holandès Ik hou van Holland (Jo amo Holanda).

En el concurs, els participants hauran de demostrar el seu amor patri responent a qüestions de cultura general d'Espanya relacionades, per exemple, amb la gastronomia, personatges cèlebres, paisatges o costums amb l'objectiu de portar-se els diners del premi.

El portal especialitzat Vertele també ha pogut saber que ¿Conoces España? serà finançat per Telefónica a través de patrocini en uns moments delicats per a la corporació després de la retallada de 200 milions d'euros sobre el seu pressupost imposat pel Govern.

Precisament aquesta fórmula de patrocini li ve molt bé a la pública en uns complicats moments després de conèixer-se que planeja substituir l'espai 59 segundos per estalviar-se els diners que paga precisament a Goblomedia, propietària del format, en qüestió de royalties.

Gràcies a aquest nou programa, Ramón García, popularment conegut en la petita pantalla com Ramontxu, tornarà a la primera plana de la televisió nacional de la mà de TVE, casa en la qual ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1