Divendres, 16 de març de 2012 | 14:25
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Domeny ja disposa d’un gran parc obert a la ciutat

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
GIRONA
Domeny ja disposa d’un gran parc obert a la ciutat
28/02/2012 18:33
PARC DOMENY GIRONA
Més d’un centenar de nens i nenes de les escoles de Domeny, Taialà i l’Escola Nova, així com veïns i entitats de la zona, han participat  a l’obertura del Parc de Domeny, un nou espai verd i lúdic a la ciutat.
En representació institucional hi ha participat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega; el regidor d’Urbanisme, Carles Ribas, i el regidor de barri del Sector Oest, Joan Alcalà.

El projecte del Parc de Domeny ofereix un nou espai a la ciutat, que inclou tota una sèrie d’equipaments i jocs nous com un skatepark, rocòdroms, pistes de bàsquet, petanca, tennis de taula, zones de pícnic, jocs infantils de gran qualitat, carrils bici, fonts d’aigua i circuit de fúting amb elements de gimnàstica.

Per un altre costat, s’hi han plantat més de 2.000 arbres, de diferents varietats adaptades a la climatologia de Girona i que requereixen poca aigua; les diferents espècies s’han distribuït per tal de donar personalitat a cada un dels diferents carrers i zones. Així mateix hi ha tota una plantació de més de 6.000 unitats de planta arbustiva on s’han escollit espècies també amb criteris de sostenibilitat, però tenint sempre en compte l’objectiu d’un resultat estètic i integrat a l’entorn. Els espais lliures es distribueixen principalment en 3 zones àmplies: zona verda sud, nord i oest; a més de les rambles que connecten les zones nord i sud pel mig de la urbanització.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1