Dissabte, 17 de març de 2012 | 13:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'ACM no té constància "de cap conducta irregular"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Miquel Buch ressalta la "bona fe i bona actuació" dels seus predecessors
L'ACM no té constància "de cap conducta irregular"
13/03/2012 21:14
Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM)
L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) ha defensat aquest dimarts l'actuació de Josep Maria Matas al capdavant de la institució, malgrat la investigació oberta per la Fiscalia Anticorrupció i ha destacat que està convençuda de la "bona fe i bona actuació dels anteriors directius de l'entitat".
Així ho ha comunicat el president de l'entitat, Miquel Buch, qui malgrat això ha anunciat que adopta un paquet de mesures per garantir una gestió transparent dels recursos públics. Ho ha anunciat en un comunicat, que arriba dies després que la fiscalia hagi obert una investigació pels negocis que va fer el seu anterior secretari, Josep Maria Matas (CDC).

Durant l'etapa de Matas a l'ACM, es va encarregar un informe sobre patrimoni rural a una empresa propietat de l'exsecretari d'aquest organisme que va costar uns 900.000 euros.

Després de la difusió d'aquesta informació, dies després va presentar la seva dimissió com a coordinador de la Diputació de Barcelona, encara que segueix exercint les responsabilitats que tenia en el partit, que l'ha recolzat en diversos actes públics a Osona.

Buch ha assegurat que des de l'ACM "no han tingut coneixement ni ara ni en el passat de cap conducta irregular" per part de Matas ni per algun altre directiu de l'entitat municipalista.

També ha defensat la presumpció d'innocència i el convenciment de la "bona fe i bona actuació dels anteriors directius de l'entitat".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1