Diumenge, 18 de març de 2012 | 15:08
Vostè es troba a: Inici >

El 'cas Campeon' és enviat a Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Prossegueix la investigació on apareix Oriol Pujol
El 'cas Campeon' és enviat a Barcelona
15/03/2012 09:32
9oriol-pujol
La jutge de Lugo que investiga el 'caso Campeon' ha decidit enviar a jutjat de Barcelona la part del sumari en la qual apareix citat Oriol Pujol de qui la fiscalia sosté que va poder haver actuat de connivència amb la trama de l'empresari Dorribo per facilitar els seus negocis a Catalunya.
Els empresaris gallecs intentaven fer negoci en l'àmbit de les concessions de la sanitat catalana i entrar en el negoci de les estacions d'Inspecció Tècnica de Vehicles de la mà de Sergio Pastor, un professional de reconegut prestigi en aquest camp.

Però almenys en el cas de l'obtenció de concessions sanitàries, la fiscalia gallega va arribar a la identificació com connivente d'Oriol Pujol Ferrusola. Aquest diputat català va assegurar anit en la SER que no sabia de què se li parlava en ser preguntat per la seva suposada relació amb la trama de Dorribo i Orozco.

Ara la jutge de Barcelona s'ocupa d'aquesta derivada catalana del 'caso Campeon' i, haurà de decidir en el cas que segueixi avanci amb la investigació, si l'envia o no al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que un dels involucrats, Oriol Pujol, és aforado per la seva condició de diputat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1