Diumenge, 18 de març de 2012 | 15:07
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Ibrahimovic, amenaça del Barça als quarts de la Champions

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El clàssic només es podria celebrar a la Final
Ibrahimovic, amenaça del Barça als quarts de la Champions
16/03/2012 12:08
Champions 2012
El Barça jugarà contra el Milan en els quarts de final de la Champions, el rival que no volia Pep Guardiola, encara que la tornada es disputarà en el Camp Nou. En cas de guanyar, es trobaria amb el guanyador de l'eliminatòria Benfica-Chelsea, també amb el factor camp a favor. Al Madrid, que s'enfrontarà a l'Apoel de Nicòsia, solament se'l podria trobar a la final.
APOEL-Reial Madrid, AC Milan-FC Barcelona, Olympique de Marsella-Bayern Munic i Benfica-Chelsea seran els duels de quarts de final de la Lliga de Campions, segons ha deparat el sorteig celebrat a Nyon.

El Madrid ha sortit clarament millor parat, ja que s'enfrontarà a un Apoel que tots desitjaven com a rival. En canvi, en semifinals es podria trobar amb un Bayern desitjós de disputar la final al seu estadi.

Per la seva banda, el Barça tornarà a enfrontar-se al Milan, que liderat per Ibrahimovic tractarà de passar comptes amb els seus excompanys. A les semifinals el rival més probable seria el Chelsea, d'Oriol Romeu, Mata i Torres i que acaba de canviar d'entrenador.

L'eliminatòria es disputarà els dies 27/28 de març i 3/4 de abril, mentre que les semifinals, que també es van sortejar aquest divendres, seran el 17/18 i 24/25 de abril.

Els dos equips espanyols tindran avantatge de camp en ambdues rondes fins a la final. A més, el supervivent de la part del quadre en què està el Reial Madrid seria l'equip local a la final que es disputarà el proper 19 de maig a Allianz Arena de Munic.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1