Dilluns, 19 de març de 2012 | 15:01
Vostè es troba a: Inici > Societat >

EUA no respon sobre els arxius d'espanyols en servidors de Megaupload

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern ha reconegut que no ha aconseguit resposta "de moment"
EUA no respon sobre els arxius d'espanyols en servidors de Megaupload
19/03/2012 11:21
9Web de Megaupload
El Govern ha reconegut que no ha aconseguit resposta per part de les autoritats de Estats Units sobre la destinació o la possible devolució als seus propietaris dels arxius de ciutadans i empreses espanyoles que van quedar atrapats en servidors de Megaupload, segons ha informat IU en un comunicat.
L'Executiu ha respost així a la pregunta parlamentària registrada pel diputat d'IU, Alberto Garzón, el passat 25 de gener sobre el parador dels arxius dels espanyols després de la intervenció fa dos mesos de la companyia per les autoritats nord-americanes per suposada infracció de drets d'autor.

En concret, en la seva pregunta Garzón plantejava al Govern la possibilitat de prendre mesures oportunes per garantir la devolució de les dades privades als seus propietaris originals, alhora que recordava que com a conseqüència del tancament de Megaupload el FBI tindria "plena disposició d'informació sensible de ciutadans espanyols".

Així mateix, el diputat malagueny d'IU recordava a l'Executiu que les associacions de consumidors i usuaris d'Internet ja han expressat la seva demanda que Espanya intercedeixi a favor dels ciutadans espanyols i el seu dret a la privadesa.

Pel que sembla, el Govern hauria consultat a l'Agència de Protecció de Dades sobre aquest assumpte i hauria sol·licitat informació a la US Federal Trade Commission sense obtenir resposta alguna "de moment".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1