Dilluns, 19 de març de 2012 | 15:03
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Passió

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
David Abelló
Passió
David Abelló
18/03/2012 20:33
Apunteu aquest nom: Rebeca Miyar Andrades. Segurament, en pocs anys, se’n sentirà a parlar dins el món de la música, i del piano concretament.

Cada cap de setmana a l’Ateneu Barcelonès es programen uns petits concerts de música, de mitja hora de durada, que juntament amb un bon cafè del seu bar, solen ser un bon colofó final al diumenge a la tarda. Normalment la qualitat és bona, i l’entorn del Palau Savassona, dóna un aire encara més bohemi a tot plegat. Aquest cop al menú hi havia un clàssic: Après une lecture de Dante de Liszt. L’he sentit força vegades, però avui el resultat ha estat sublim. I perquè? Per la passió de la pianista. Perquè aquesta noia, a qui no conec de res, estava dins de la música, gairebé literalment, dins del piano.

I és que sovint, a la vida, es posa molt èmfasi en la tècnica, en tenir molts coneixements, en tenir una bona estratègia per assolir l’èxit professional o personal. Tot això és molt important, però el que realment fa vibrar i marcar les diferències és la passió. Tots i cadascun de nosaltres tenim alguna afició, habilitat, o activitat que ens fa apassionar-nos i entregar-nos al màxim. El problema però és que massa freqüentment la moral catòlica mal entesa que impera en la nostra societat, ens ha ensenyat a amagar-les. Mal camí. Perquè la racionalitat i el seny són necessaris, però si no escoltem el cor, no hi ha profunditat. Apassionem-nos, si us plau!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1