Dijous, 22 de març de 2012 | 15:56
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

NOMÉS PELÉ SE LI POT COMPARAR

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Josep Pons
NOMÉS PELÉ SE LI POT COMPARAR
Josep Pons
21/03/2012 18:03
Messi i Pelé. ¡Sí! Tant per rendiment continuat al màxim nivell, com pel talent futbolístic de tots dos, els seus currículum no admeten comparació quant a consecucions, potser amb aquests paràmetres també es podria equiparar a Di Stefano tal com expressen la majoria d'exjugadors del Barça que es van enfrontar a ell.

Molts insisteixen amb Maradona, sorprenentment, perquè encara que ningú qüestiona el seu talent excepcional el seu rendiment al màxim nivell va tenir unes constants pujades i baixades que deixen el resum de les seves consecucions en un Mundial i una lliga amb el Nàpols. Escàs balanç que no admet comparació amb els esmentats, això sense tenir en compte el mal exemple que ha ofert a les noves generacions de l'esport.

En el Barcelona han jugat excepcionals estrelles que han deixat petjada inesborrable com Kubala, Cruyff, Suarez, Schuster, Maradona, Rivaldo, Romario, Ronaldo, Ronaldinho,... Però tots ells van quedar molt lluny del rendiment i capacitat de resoldre a favor del seu club de Lionel Messi. Són quatre anys a ple rendiment aconseguint les màximes consecucions per al seu club. Va per a cinc, amb una actitud exemplar com a jugador i persona, molt lluny (el doble com a mínim) dels seus antecessors.

Ni temptatives de traspassar els límits que li competeixen, ni lesions constants per no cuidar-se, ni especulació per anar a un altre club que li pagui més, excel·lent relació amb els companys i el míster. Vida esportiva i personal exemplar i gols decisius a mansalva.

¿Es pot demanar més? ¡Als altres sí, a ell no!!!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1