Redacció | Actualitzat el 27/03/2012 a les 10:10h

TVE no emetrà programes en directe durant la vaga general

El programa de TVE, Foto: Formulatv

Televisió Espanyola ha informat que aquest dijous 20 de març, i en motiu de la vaga general convocada, ha pactat uns serveis mínims del 15% de la totalitat de la plantilla per assegurar "el dret a la informació dels ciutadans".

A Madrid els serveis mínims no superaran aquest percentatge, mentre que als centres territorials de TVE i RNE, que tenen plantilles més petites, es designarà un personal mínim que garanteixi el servei segons l'estructura de cada centre.
 
L'apagada de la televisió pública estatal comportarà que no s'emetin programes en directe com "Los desayunos de TVE", "La Mañana de la 1", "+ Gente" o "59 segundos", que seran substituïts per redifusions. Tot i així, l'apagada de l'emissió en directe no serà general i, per tant, la direcció d'informatius ha pactat emetre'n dos que duraran menys d'una hora, més curts de l'emissió habitual, "el temps estrictament necessari per la protecció del dret a la informació". La televisió pública passarà un retol durant un minut cada mitja hora en el que s'informarà a l'espectador que la programació alternativa és degut a la vaga general. 
 
Radio Nacional d'Espanya emetrà un informatiu sobre la vaga cada 15 minuts i la resta de programació serà gravada. A Sant Cugat no hi haurà serveis mínims, on es fan programes com "Saber y Ganar" o "Babel en TVE", com tampoc a Radio 3 i Radio Clásica. El personal mínim destinat a seguretat, medicina preventiva, informàtica i manteniment no superarà el 10%. A més, als mitjans digitals hi haurà un "banner" permanent informant sobre la vaga. 

Navega per les etiquetes

RNEvaga general29Mserveis mínimsTVE

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Castellroig Xarel·lo 2010: inconfusiblement penedesenc

Castellroig Xarel·lo 2010: inconfusiblement penedesenc

Amb la força del Mediterrani i la frescor i la riquesa aromàtica de nord enllà



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: