Dilluns, 2 de abril de 2012 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

#AcampadaMossos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una vintena de mossos es concentra davant la comissaria de Gavà contra les retallades
#AcampadaMossos
19/01/2012 12:01
Protesta de Mossos en la comissaria de Gavà
Una vintena d'agents dels Mossos d'esquadra s'han concentrat des de les 10 del matí d'aquest dijous davant la comissaria de Gavà en protesta contra les retallades que està aplicant el Govern i que afecten a drets "llargament lluitats", segons critiquen els manifestants.
La concentració, que compta amb el suport de diferents sindicats policials, durarà fins a les 22 hores i compta amb la participació d'agents de l'Àrea Bàsica Policial de Gavà i de les comissaries de districte de Viladecans i de Castelldefels.

Els concentrats, que exhibeixen pancartes amb lemes com ara 'Mossos en lluita' i 'Més retallades, menys seguretat, més delinqüència', tenen previst instal·lar tendes de campanya al costat de la comissaria i celebraran un menjar al migdia.

Un portaveu de la concentració ha lamentat el malestar col·lectiu dels Mossos per les retallades de la Generalitat i ha criticat que "la mala gestió pressupostària hagi de recaure sobre la funció pública".

Aquest portaveu ha explicat a Europa Press: "Les retallades afecten a drets adquirits en el temps i llargament lluitats que no pot ser que ens els treguin d'una vegada i per sempre".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1