Dilluns, 2 de abril de 2012 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els mossos amenacen Felip Puig amb un dur calendari de protestes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Conversa informal del conseller amb dos representants sindicals
Els mossos amenacen Felip Puig amb un dur calendari de protestes
15/01/2012 20:15
Protesta de Mossos contra Felip Puig
El conseller d'Interior, Felip Puig, ha parlat aquest diumenge a Vilanova del Camí (Barcelona) amb dos portaveus sindicals que representaven a un grup de Mossos d'esquadra concentrats per protestar davant ell i que li han advertit que o reconsidera les retallades o intensificaran les protestes.
Es tracta de Valentí Anadón, portaveu d'UGT del Sindicat Autònom de Policia (SAP), i David Miquel, del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC). Puig ha dialogat amb ells durant uns minuts en trobar-se a una trentena d'agents anés de servei que reivindicaven millores laborals aprofitant una visita del conseller a la Fira del Camí Ral.

Miquel, que no ha revelat als mitjans el contingut de la conversa, ha fet una valoració "positiva" de la mateixa.

El portaveu del SPC ha explicat que aquest dilluns es reuniran tots els sindicats policials de Catalunya per establir un "document marc" per a lloes protestes. Al llarg de la setmana tindran lloc diferents assemblees informatives i divendres que ve els sindicats es veuran per primera vegada amb la conselleria d'Interior.

Anadón ha lamentat que s'hagin iniciat les negociacions just després de les accions reivindicatives que han dut a terme els sindicats de Mossos.

El portaveu de SAP-UGT ha matisat que les mobilitzacions continuen i seran "dures", i ha destacat que les postures estan molt allunyades i que "els causants d'aquesta situació han estat els responsables polítics".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1