Dimecres, 4 de abril de 2012 | 14:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Estic tot erecte"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'escàndol Lorena li esclata a Alberto Fernández Díaz
"Estic tot erecte"
03/04/2012 20:44
Diari Quequi, portada sobre Alberto Fernández Díaz
CatalunyaPress.- El líder del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va tenir un affaire amb una "xantatgista internacional", a la qual va oferir un lloc de treball i diners a comptes del seu partit, segons una publicació mexicana.
Fernández Díaz, -germà del Ministre d'Interior espanyol- casat i amb tres fills, és acusat pel diari mexicà 'Quequi' de "adulter" per mantenir una relació entre 2010 i 2011 amb l'argentina Lorena Martins, una "xantatgista internacional" que ha protagonitzat diverses polèmiques, que inclouen al seu propi pare, l'empresari de la nit mexicana Raúl Martins, o l'alcalde de Buenos Aires, Mauricio Macri.

Aquesta informació va ser publicada a principis de febrer en aquest diari, com a conseqüència de l'escàndol que afecta a Lorena Martins i el seu pare.
Diari Quequi, notícia sobre Alberto Fernández Díaz
Aquest diari s'ha posat en contacte amb l'oficina de premsa del Partit Popular de Catalunya que ha preferit no fer declaracions sobre les acusacions del diari mexicà, que en la informació publicada cita a Fernández Díaz en un parell d'ocasions com l'"alcalde de Barcelona", encara que en la portada del diari el citen correctament com a "edil".

El diari mexicà es basa per a les seves acusacions en uns enregistraments realitzats sense el permís ni coneixement d'Alberto Fernández Díaz, en el qual se li escolta parlant amb Lorena Martins en el cotxe d'aquesta. Aquestes converses contenen tot tipus de detalls, com les gestions del líder del PP barceloní per oferir a l'argentina treballar en l'oficina electoral del partit i l'oferiment de pagament de diners en concepte de dietes inexistents a càrrec del Partit Popular.
Diari Quequi, notícia sobre Alberto Fernández Díaz
En aquests enregistraments s'escolta al líder del PP català durant sis anys (1996-2002) fer comentaris pujats de to, com "estic tot erecte", que incomoden a la seva acompanyant, coneixedora ella de l'existència d'un aparell d'enregistrament que estava registrant la conversa.

La publicació mexicana assegura que Lorena Martins va mantenir aquesta 'affaire' amb Alberto Fernández Díaz mentre estava casada, encara que va desaparèixer sense motiu aparent de Barcelona i se li va perdre la pista fins que va reaparèixer ja divorciada a Buenos Aires. 'Quequi' assenyala que la família o l'entorn del líder popular podrien haver-se assabentat que li estaven gravant i haver trencat per aquest motiu el contacte amb la "xantatgista internacional".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1