vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Creus que ICV ha tingut la culpa de la violència al carrer, com afirma Rahola?
Creus que ICV ha tingut la culpa de la violència al carrer, com afirma Rahola?
14 %
64 %
22 %
50 vots
Dijous, 05 d'Abril de 2012
Actualitat

Política

04/04/2012
20:43  h.
Picabaralla entre C's i PPC per veure qui és més espanyolista
Canyas (C’s) a Coto (PPC): “Fins i tot a Twitter les estupideses haurien de tenir un límit”
Cañas
El diputat al Parlament i president de Noves Generacions del PPC, José A. Coto, i el portaveu i diputat al Parlament de C’s, Jordi Canyas, han mantingut avui un enfrontament via Twitter, per veure quin dels dos és més espanyolista.

Coto començava la batalla afirmant: “No hem d’oblidar que C’s vota sempre, en materia econòmica i de valors, amb ICV (comunistes). No donar joc a l’esquerra!” Canyas s’ha sentit interpel•lat i li ha respost: “Es graciós que la crossa dels separatistes assenyali ningú. El PP donant suport a CiU en la seva transició a la independència”.

El diputat del PP ha continuat: “Nosaltres, el PP, tenim un projecte nacional. Tu defenses una Espanya federal com el PSOE i d'esquerres! Fatal!”. Però Canyas llavors ha respost amb contundència a Coto: “Si el vostre projecte nacional és donar suport a CiU mentre incompleix les sentències del TC en la seva política separatista... Vergonya”.

Coto ha criticat també que el portaveu de C’s es faci dir ‘Jordi’, i no 'Jorge': “I mira Jordi, jo no m’he de traduir el nom com feu tu o l’Albert Rivera per caure millor als nacionalistes”. Canyas ha respost fortament a aquest comentari senyalant: “Traduir el nom? Fins i tot a Twitter les estupideses haurien de tenir un límit”, ha replicat, per acabar afegint en el terreny personal: "Per cert, canvia't la foto de l'avatar, que sembles d’Iniciativa... o vols camuflar el teu ultraconservadurisme amb colors progres?” Comentari aquest que no ha obtingut resposta per part de Coto.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
3Veure i/o afegir comentaris
Magda.:Mai he entès que un individu que parla a tothora en castellà en ...
Comentaris (3 en total)
Magda.
05/04/2012 01:24
Mai he entès que un individu que parla a tothora en castellà en el Parlament, es faci dir Jordi i no Jorge, com seria el més raonable. Sens dubte, deu tenir algún problema al terrat.
Mercè
04/04/2012 21:53
Quins cracs!!!
Jordi
04/04/2012 21:07
Espanya unida, sens dubte. Només hi faltava en Joan Ferran
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida