Dimecres, 11 de abril de 2012 | 14:44
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Huguet qüestiona la sostenibilitat d'Eurovegas i demana veure la "la lletra petita"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Veu el projecte com "un trasplantament" americà a Europa
Huguet qüestiona la sostenibilitat d'Eurovegas i demana veure la "la lletra petita"
13/03/2012 20:05
Huguet
EuropaPress.- L'exconseller Josep Huguet (ERC), que va estar el responsable del turisme català durant la major part del govern tripartit, ha qüestionat aquest dimarts la sostenibilitat d'Eurovegas, un projecte que veu com un mer "trasplantament" del model americà a Europa.
En roda de premsa per presentar els premis que anualment lliura la Fundació Josep Irla, vinculada a ERC i que presideix el propi Huguet, ha posat en dubte que la iniciativa sigui compatible amb el model de turisme sostenible que aconsella impulsar l'Organització Mundial del Turisme (OMT).

Per a Huguet "el problema no són els casinos", sinó que Eurovegas és el símbol d'un model basat en els grans 'resorts', que tanca als turistes en espais limitats evitant que coneguin la identitat local i contribueixin a desenvolupar l'economia del territori en el seu conjunt.

Malgrat els seus dubtes, no ha tancat completament la porta al projecte, i ha demanat veure "la lletra petita" per oferir un punt de vista definitiu.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1