ACN | Actualitzat el 10/04/2012 a les 11:52h

Veïns del Poblenou, indignats per les morts del carrer Bilbao

Demanen a les autoritats que no defugin el problema de les condicions en que vivien

A l'Associació de Veïns del Poblenou s'han mostrat "indignats" aquest dimarts per les pèssimes condicions en que vivien els sense sostre morts aquest dilluns de Pasqua en un incendi al solar. 
 
L'entitat ha demanat a les autoritats, principalment l'Ajuntament, que no defugi el problema i que trobi solucions per aquest tipus de casos, molt nombrosos al barri. Els veïns han recordat que els quatre morts estaven integrats al barri i no creaven problemes.
 
En aquest sentit, han demanat a l'administració que no utilitzi la titularitat privada del solar o el fet que els sense sostre rebutgessin el reallotjament o l'ajuda municipal, per exculpar-se. Com que ni la policia ni els bombers havien emès cap informe de perillositat, no es podia dictar una ordre de desallotjament.
 
Segons la Xarxa de Suport als Assentaments, al barri hi ha 19 punts on hi viuen unes 200 persones en barraques. L'any 2011 es van repartir 11.435 quilos o litres d'aliments, i es van gestionar uns 1.200 euros en microcrèdits.

Navega per les etiquetes

sense sostresPoblenou

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Els vins de Torre Marimon: políticament incorrectes

Els vins de Torre Marimon: políticament incorrectes

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries elabora dos vins amb les varietats cabernet sauvignon, merlot i pinot noir



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: