Redacció / Maria Pujol | Actualitzat el 12/04/2012 a les 11:20h

El primer documental sobre castellers, avui a les pantalles

Els Castellers de Vilafranca van participar en la cloenda de la XV edició del Festival DocsBarcelona, on es va projectar el documental Foto: Josep Molina / ACN

"The Human Tower", així es titula el primer documental sobre la construcció de castells arreu del món, que va tancar la passada edició del festival "DocsBarcelona". Avui dijous 12 d'abril arriba a les pantalles amb l'objectiu de mostrar la passió compartida dels cultures de Xile, l'Índia i Catalunya. A Barcelona, es farà un passi especial als Cinemes Renoir Floridablanca, on posteriorment hi haurà un diàleg amb Cano Rojas, director, i Miquel Ferret, expresident dels Castellers de Vilafranca, coprotagonistes del film.   
 
El documental és un treball dels directors Cano Rojas (Xile) i Ram Devineni (Índia) i ha sigut premiat als festivals "Santiago a Mil" de Xile i "DocsBarcelona". "The Human Tower" també es podrà veure a les Illes Balears, Astúries, Madrid i el País Basc.

Navega per les etiquetes

castellerscastellscultura catalana

COMENTARIS

+2
-1
Primer???
Anònim, 12/04/2012 a les 12:42
Doncs collons, jo n'he vist uns quants. Sense anar mes lluny, en recordo un de fet per un alemany fa cosa de 5 anys que feia us de la camera zenital i era molt espectacular i tambe el de TV3 en 3D que s'ha estrenat no fa gaire.

Clar, un titular que digues "el cinque documental sobre castellers..." no seria tan cridaner, oi "periodista"?
+4
-1
Error greu
Anònim, 12/04/2012 a les 11:56
Al trailer es diu que els castellers es fan a "Spain", no diuen res de Catalunya. Només per això ja desqualifica aquest reportatge. Ningú, cap català, els ho ha dit o es que els que han fet això son del PP o de c's?

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: