22 de Març de 2012. 17:08h.

21 comentaris

1686 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Amenaces contra Rahola

La periodista confessa haver estat intimidada per "l'extrema dreta, l'extrema esquerra i l'islamisme radical"

Una imatge del llibre sobre Rahola
Una imatge del llibre sobre Rahola
Una imatge del llibre sobre Rahola

Pilar Rahola és la protagonista del llibre de Marc Pérez, Què pensa Pilar Rahola (Dèria editors), fet en format d'entrevista, on la periodista contesta interrogants sobre la seva vida personal i també qüestions polítiques i socials. El pròleg és de Vicenç Villatoro.

Pérez, actualment sotsdirector del programa Els Matins de TV3, pregunta a Rahola des de qüestions quotidianes, i també sobre les seves inquietuds polítiques i socials, com ara la monarquia, el moviment dels indignats o el Pròxim Orient.

Rahola ha assegurat que "al llarg de la meva vida he tingut amenaces de l'extrema dreta, de l'extrema esquera i de l'islamisme radical". "Alguna cosa dec haver fet bé, perquè quan els radicals s'emprenyen és que vas pel bon camí en la defensa de la llibertat i la democràcia", ha afegit.

Sobre Esquerra, partit en el qual va militar, ha dit que "pateix la síndrome de Saturn i devora els fills, és una manera particular de fer un homenatge a aquest estri tan republicà que és la guillotina. La cúpula nova sempre necessita tallar el cap al rei anterior".

La periodista ha indicat, sobre el cap de l'Estat, que "cada vegada serà més difícil de sostenir la monarquia i la petició que alguns fem des de sempre d'un referèndum sobre la seva continuïtat serà inevitable".

Pel que fa a la seva carrera professional, Rahola ha indicat que "puc assumir reptes difícils, veure'm les cares cada dia amb un personatge tan potent com el Cuní, ser tan agosarada com per atrevir-me a ocupar l'espai de Baltasar Porcel a La Vanguardia, defensar arguments que van en contra de la majoria... tot això ho puc fer perquè el meu menjador de casa és sòlid".

També ha assenyalat que "estic aprenent a ser feliç" i que "la vida és seure al sofà de tant en tant i contemplar el que passa, i a mi no em queda gairebé temps per a gairebé res, tot va molt de pressa i de vegades tinc la impressió que no moriré perquè arribaré tard".

Pérez (Barcelona, 1973) és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Ha treballat a TV3, Catalunya Ràdio, COMRàdio, Ona Catalana, Catalunya Cultura, Ràdio Estel i la revista Enderrock. També és autor de Què pensa Lluís Gavaldà, de la mateixa col·lecció que el llibre sobre Rahola.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/7tljnat

21 comentaris

#14 pere, BCN. 25/03/2012 - 14:50

 

Valorar

Positiu Negatiu

Rahola s'oblida que ella tambe ha induit a les amenaces i la violencia amb la seva actitut i la manera barroera d'acusar a qui no coincideix amb ella en qualsevol tema. A la vida cal estar a les verdes i les madures, o sigui, que no es queixi perque ha fet molta sang amb la lletra ,la radio i TV

-

. .

#13 David, Guadix. 23/03/2012 - 13:20

 

Valorar

Positiu Negatiu

És cert que l'ambaixada de Tel-Aviv a Madrid ja li ha comprat tota l'edició per revendre-la més cara a les escoles sionistes i CiUnistes del PPciu perquè els nens espanyols no surtin tan antisemites de l'apartheid a Israel?.

1

. .
 
 

#13.1 Miguelico, Calatayud. 23/03/2012 - 17:54

Valorar

Positiu Negatiu

-

. .

David de Guadix,. jejeje Lo retorcido de tu presunta ingeniosa pregunta ¿es reflejo de tu personalidad? Que eres hombre de una sola y obsesiva idea ya se ve en todos tus comentarios por muchos seudónimos que te pongas. Sim plón.

#11 Jaume, Badalona. 23/03/2012 - 09:08

 

Valorar

Positiu Negatiu

No me la crec ,nomes vol ser portada d'els diaris això es al que a ella sempre li a agradad

1

. .

#10 LOLA, BARCELONA. 22/03/2012 - 22:32

 

Valorar

Positiu Negatiu

Avui en dia encara no existeix la llibertat d'expressió, la gent no ho respecta, i menys els radicals, i si afegim que han entrat un munt de radicals de cop a catalunya....

0

. .

#9 Ramon, Barcelona. 22/03/2012 - 22:05

 

Valorar

Positiu Negatiu

Hi ha un refrany català de la meva àvia que diu (s'accepten traduccions, perquè ens entenguin els espanyols, els sionistes i els CiUnistes, però si us plau, sigueu fidels a la versió original): "el problema de la Rahola és que ella sempre vol ser la dona al casament i el mort a l'enterrament."

1

. .
 
 

#9.2 August Irrinin, kibbutz de Sitges. 22/03/2012 - 23:31

Valorar

Positiu Negatiu

2

. .

Hermínia sense accent, dona, aviam si tu que ets de les poques catalanes de l'e-notícies encara t'ho haurem de traduir, per l'amor de Jehovà.

 

#9.1 Herminia, B. . 22/03/2012 - 22:31

Valorar

Positiu Negatiu

-2

. .

Ramon, estàs fatal. Quin embolic mental tens!

 
InicioAnterior
1
SiguienteFinal

El + comentat

El + vist

El + enviat

07.01.09

·

09.07.08

·

27.05.11

·

24.07.11

·

31.05.11

·

30.06.08

·

06.10.11

·

14.05.09

·

17.10.11

·

18.08.08

·

e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Cultura - Amenaces contra Rahola

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya