Redacció | Actualitzat el 11/04/2012 a les 17:40h

Pastor proposa un corredor mediterrani «público-privat»

Obre a "empresaris i inversors internacionals" una obra que no rep suport als pressupostos

La ministra de Foment, Ana Pastor Foto: ACN

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha animat aquest dimecres als "empresaris i inversors internacionals" a participar un projecte "público-privat" valorat en 1.200 milions per implantar un tercer carril al corredor mediterrani.

La ministra ha fet aquestes declaracions una setmana després que el govern espanyol presentés uns pressupostos generals de l'Estat que inclouen partides molt menors a aquesta inversió de 1.200 milions per al corredor mediterrani.

Pastor ha insistit en "l'aposta" de Foment per aquest tipus de col·laboració público-privada, però ha reiterat que els projectes de l'AVE a Galícia i al País Basc, finançats pels pressupostos generals l'Estat, arribin "al més aviat possible".

COMENTARIS

+2
-0
es a dir,
Anònim, 13/04/2012 a les 13:48
Aquesta senyora vol un corredor central pagat per l´Estat i un corredor mediterrani pagat pels catalans. Igual que les autopistes.
+4
-0
Aquesta és la cara dura del PP
Anònim, 12/04/2012 a les 19:45
A ells no els interessa el corredor mediterrani.Prou fan en posar-hi quatre xavos.Com tampoc els interessa que Catalunya sigui competitiva.Catalunya i tot el que passa per aquí.Ells estan per altres coses.Comunicar totes les regions amb Madrid,dotar tot el país de bones autovies i AVEs a totes les capitals de provincia.Donar prestigi a la seva Espanya insostenible,que és lo que han fet abans i volen fer ara.Aquesta forma d´entendre el patriotisme ens porta a la cua d´Europa
+3
-0
que hi fem aci Mas?
neminiparco, 12/04/2012 a les 19:32
Si Espanya,no ens dóna, ni per pagar sous,ens fa retallar-ho tot,a mes ens retalla directament,els presupostos sont esquifits i descriminatoris,ens condemna a l'atur i la miseria,etc...etc.....
PER QUÈ A MADRID CIU VOTA AMB EL PP,SI ELS HI NEGA EL PA I LA SAL???????.
A ON ES EL TRUC?.
FINS I TOT ALS GOSSOS,QUANT NO ELS HI DÓNES DE MENJAR,FOTEN EL CAMP!!!!!!.
MAS,QUE FEM A ESPANYA??????
PITJOR,NO ENS POT ANAR!!!!!!!.
+8
-0
AVES fantasma , aeroports fantasma, etc,etc
Anònim, 12/04/2012 a les 13:36
S´han gastat la tira de milions en construir AVES que porten tres viatgers diaris i que costen una millonada en manteniment i ara ens venen a dir que si volem un AVE mediterrani ens l´em de pagar nosaltres,que s´han cregut aquests, a cagar a la via .
+6
-0
mentrés
Anònim, 12/04/2012 a les 12:30
nosaltres ens ho deixem fer, ells aniran tibant la corda. som nosaltres qui ens hem de plantar i dir prou, fins aqui em arribat! volem el retorn de l'independencia! fins quan em d'aguantar?
+6
-0
Ho sento pero......
Ramon A., 12/04/2012 a les 11:36
Com en diuen al meu poble aquesta dona "no guixa"
+4
-0
Eix ferroviari catala, l'espanyol i el basc
Blai, 12/04/2012 a les 10:09
Del corredor ferroviari 'central' n'hauriem de dir corredor espanyol; perque el de l'esquerra es el basc i el de la dreta el catala o mediterrani. "Central" en relacio a que? A la Peninsula? Doncs no, no ens conve la subordinacio geografica perque duu a la politica i a la psicologica. Els espanyols, de Vasconia, en diuen 'el norte' del seu Estat tetranacional. De Catalunya en volien dir el 'Nordeste Espanol', talment com del sud de Catalunya en diuen 'Levante Espanol'. Proposo que en diguem eix o corredor ferroviari catala, l'espanyol i el basc. Aixi marquem paquet nacional, delimitem territori; definint be el que es nostre del que es seu.
+4
-0
Si farem una marató i ho pagarem els catalans
Escanyafeixistes, 12/04/2012 a les 09:51
A prendre pel sac!

PP= NAZIS LLADRES I FEIXISTES!
+9
-0
Corredor central: depen de Franca
Blai, 12/04/2012 a les 02:33
Clarissim ara. L'eix ferroviari mediterrani en gran part l'haura de sufragar el capital privat amb una lleu aportacio de public. Per contra, l'eix ferroviari central, el que requereix fer un tunel de 43 km i que Franca no admet, aquest, sera pagat amb diner public i amb el fons de compensacio europeu. L'entrellat de la questio es l'aprovacio francesa. Paris es fa pregar pero Espanya ja trobara la manera de fer-la baixar de burro. Per exemple, comprant avions i tancs francesos.
+9
-0
Encara li riuran la gracieta
Anònim, 12/04/2012 a les 00:06
Hi ha uns quants empresaris botiflers que en el seu afany d'acaparar diners encara li riuran la gracieta. Com aquells que riuen la gracieta dels peatges a les autopistes dient que això en frena l'ús o que serveix per finançar-les, però no es pot oblidar la greu discriminació que suposa que a Esapnya són de franc i les paguem nosaltres, també, fins que tinguem un estat propi.
+10
-0
No en teniu prou?
Anònim, 12/04/2012 a les 00:02
La història espanyola es repeteix, tal com l'autopista de la Mediterrània, l'E15.

Els anys passen, mentrestant el guió és sempre el mateix.

Solament per a canviar el guió espanyol, ja val la pena la independència!

+9
-0
AP7 ferroviària
ferroviari privat, 11/04/2012 a les 23:52
Nosaltres tenim l'AP7, però no l'A7 acabada de dalt a baix.
Nosaltres paguem impostos per tot i MÉS.
Mentre el nostre seria privat i fet malament, faran el CORREDOR CENTRAL amb els diners que enviaria Europa per al Corredor i així s'ho estalvien d'aquí.

Teoria de la conspiració, NO! Maquillatge per acontentar temporalment i au...

+17
-0
sin palabras
Anònim, 11/04/2012 a les 21:33
es que hay que tener muy mala leche para proponer esto! ¿Como van los inversores extranjeros a tomarnos en serio, con semejante cerebro de ministra?
+25
-1
Mes dèspota i lladra, castella ja no pot ser.
Almogaver.cat, 11/04/2012 a les 21:16
AQUESTA IRRESPONSABLE I DESPÒTICA GENT HA ARRIBAT AL LIMIT!
Es just seguir la formula, que per aquest tipus de despotisme abús espoli i colonialisme va seguir, la nació mes poderosa de la terra Els Estats Units D'Amèrica, "La Revolta". Aixi es va alliberar del jonc despòtic i espoliador d'un país d'ultramar.
Que els Estats Units D'Amèrica siguin nostre exemple contra la tirania i el bestial espoli castellà.

Quant la Tirania que i humiliació que castella ens impose i es ja indigne i insuportable; es te que lluitar i si convé amb nostra vida.Cotra besties i lladres; criminals i dèspotes castellans.
Si els Estats Units ho feren, La Índia ho vas fer, al igual que els Països Baixos, que Itàlia, Irlanda, Finlandia o Croàcia:
s Es temps que nos, la Nació Catalana, expulsem els lladres i corruptes castellans de nostra soferta Pàtria Catalana.
+15
-1
Pau Casals
Anònim, 11/04/2012 a les 20:26
Aquesta és la 'igualdad de todos los españoles'. Tots paguem impostos, però si a Catalunya vols una infraestructura , te la pagues.....( autopistes, connexions port, connexions aeroport, eix ferroviari... )
Adèu Espanya
Sense Espanya, Catalunya seria la nació més pobre d'Europa. I tant. Veritat Sra. De Luna ?
+13
-0
indepe
consumat, 11/04/2012 a les 20:08
Mentre a Castella l'Estat si deixa tots els calers, al mediterani com sempre haurà de ser el món privat qui es rasqui la butxaca, som doblement cornuts, primer l'estat ens roba els impostos i després fa que el sector privat es lucri amb inversions que hauria de fer el mateix estat i evidemtent que els ecotr privat so cobra...paguem 2 cops pel mateix servei!!!! i se'ls gasten a Castella!!!

Independència, anem de cara barraca i deixem-nos de romanços!

Simualdor Politico Militar i Econòmic gratuït. EREPUBLIK!
Enllaç per entrar al joc:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal
+8
-0
Son borderlines
Anònim, 11/04/2012 a les 20:05
Si cada vegada inverteixen menys a Catalunya, cada vegada ens hem de fer les coses mes nosaltres solets, cada vegada hem de pagar mes les nostres infraestructures per partida doble, tamb� cada vegada tindrem menys lligams i menys raons i menys beneficis de ser escanyols. Que no ho entenen? Compte, que a mi ja em va be, de fet els vaig votar aquestes ultimes eleccions perque sabia que farien exactament el que estan fent pero si ells, afirmen, que no volen que ens independitzem, haurien de saber que amb tot el que fan nomes aconsegueixen que ens en volguem anar abans.
+7
-1
Expliquem-nos al món
Anònim, 11/04/2012 a les 18:42

http://www.youtube.com/watch?v=uHRZgF5myKw

Pep Guardiola - CATALONIA IS NOT SPAIN [English subtitles]
Difonguem aquest video per la xarxa.
//*//
+15
-1
com sempre
Agusti Vilella, 11/04/2012 a les 18:36
Com va dir el President Pujol en un rampell: Però qui s'han cregut que som??.
Ells segueixen el seu tran tran de sempre, o sigui allà gratuït i aquí pagant, i això sota un raonament que no té discussió possible: "es que aquí no es costumbre pagar".
JA N'HI HA PROU!!!!, algú ha de prendre el comandament del tema d'una vegada per totes i de manera seriosa i tirar endavant el que sigui per marxar d'aquesta España lladre i escanyadora.
+19
-0
I què han de fer, els espanyols?
Guilllem, 11/04/2012 a les 18:22
I què han de fer, els espanyols? Si vosaltres tinguéssiu un amic ximplet que treballa de valent i que permet que cada mes li robeu un milió d'euros, hi renunciaríeu? Doncs això és Espanya: ells poden robar-nos, trepitjar-nos, humiliar-nos... i els nostres polítics (de CiU o d'Esquerra) es limiten a fer el ploricó. Com deia en Manel Bargalló al llibre "Els herois de Brussel·les":

"Tot el que siguin proclames independentistes que no tenen cap conseqüència jurídica o política, no representa cap problema per a CiU i per a Esquerra. Però quan es tracta que sí que en tinguin, aleshores, ni parlar-ne."
+16
-0
sempre pagar i pagar
Anònim, 11/04/2012 a les 18:22
Osigui pagarem 2 vegades: Impostos que no reverteixen MAI a Catalunya i peatges per poder tenir un tren que fa dècades que reclamem. I els diners que dóna Europa pel corredor? Ah! Aquests cap a Espanya! Apa, som-hi tots al carrer a cridar INDEPENDÈNCIA! Que d'aquest pou no ens treuran pas els polítics.
+12
-1
CATALONIA IS READY FOR INDEPENDENCE
Anònim, 11/04/2012 a les 18:20

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

Catalonia lost its sovereignty in 1714
when it was conquered by the Spanish Bourbon Kingdom
since then Spain has not treated well the catalan nation
now, 300 years after, Catalonia is ready for independence.
+16
-0
Barcelona_Mataró
David P, 11/04/2012 a les 18:19
Dona, t'hi has escarrassat, oi? A repetir la història, no? Barcelona-Mataró, 1848, finançament privat.
Madrid-Aranjuez, 1851, finançament públic = impostos dels catalans.
+15
-0
Independència
Torpedo, 11/04/2012 a les 18:17
Clar que sí.
Ara el corredor central totalment amb diner públic i abans que el mediterrani.
I abans, la prioritat són els AVE que uneixin Madrid amb la perifèria, no amb Europa.
+9
-1
Fantàstic!!
Anònim, 11/04/2012 a les 18:14
Quina gran idea...mala p--a!!
+21
-0
Idea
Observador, 11/04/2012 a les 18:07
Molt bona idea: públic i gratuït quan passi per Espanya i privat i de peatge quan passi per Catalunya. Aquesta dona és una fura. Que brillant!
+27
-0
més clar, l'aigua
pepet grill, 11/04/2012 a les 18:01
Que posin peatges per tots els recorreguts!!!
A Catalunya ja estem acostumats... però al regne veí...

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: